Hur värdera en begagnad Jeep

Jeepar är 4-hjulsdrivna fordon gjorda för att gå off-road och missbrukas. Men eftersom alla inte behandlar dem på detta sätt, hittar du ett brett spektrum av villkor och priser för jeepar. Det är ditt jobb som en smart konsument att hitta det verkliga värdet av din blivande Jeep medan shopping. Instruktioner
1

Kolla in bilen i personen. Ta reda på vilken typ av form ramen och motorn i. Dessutom är se till att du är medveten om året, märke och modell av denna Jeep. Var uppmärksam på tillsatta bokstäverna i modellen. En XL-modellen är annorlunda än en XV modell och kan komplicera bedömningsprocessen.
2

Sök på nätet och på bil massor för liknande Jeepar och ta reda på hur mycket de säljer för. Du måste göra en hel del kontroll medan du tittar, eftersom medan det året och gör kan vara samma, körsträcka och allmänna skick Jeep kan höja eller sänka värdet. Forskning din att se till att du har hittat en liknande Jeep (se Resources nedan).
3

Titta på Edmunds.com, en bil översyn webbplats. Denna webbplats ska berätta vad ett bra värde för en jeep i alla förhållanden ska vara. Denna webbplats är ganska omfattande men går inte tillbaka till fordon tillverkade före 1980-talet (se Resources nedan).
4

Jämför dessa fynd med Kelly Blue Book Value. Detta anses vara den slutgiltiga texten på bil värden. Jämför dessa två webbplatser för att få en uppfattning om en korrekt bedömning för Jeep (se Resources nedan).
5

Läs vad folk säger om denna modell av Jeep. Det finns otaliga forum dedikerade till Jeep ägare. Här får du veta om din bil är en bra affär eller en dålig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149989.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.