Hur man använder Edmunds Blue Book begagnad bil handledningen

Edmunds (edmunds.com) är en populär webbplats för att sälja och köpa begagnade bilar. Edmunds kan också användas för att ta reda på vad en bil är värd. Det finns tre utvärderingsborrningar värden som konsumenterna kan få gratis hjälp Edmunds: inbyte, privata fester och återförsäljare detaljhandeln prissättning. Inbytesvärdet används för det belopp som en bilhandlare kan ge en konsument för att sälja ett fordon till återförsäljaren. Privat fest värde används när en person säljer ett fordon till en annan individ. Dealer detaljhandeln prissättning används för att fastställa försäljningspriset från återförsäljaren till konsumenten. Instruktioner
1

Gå till Edmunds hemsida. Från hemsidan, klicka på "Used Cars" från den översta namnlisten.
2

Välj bil modell, modell och år från de tre rullgardinsmenyerna belägna i den andra rutan uppifrån under "värdera en begagnad bil" rubrik till vänster på sidan. Ange postnummer där fordonet befinner sig och sedan klicka "Bedöma det" i den blå länken rutan.
3

På nästa sida som visas klickar "Bedöma din bil" i blå länken rutan placerad till höger om en bild av fordonet du valt.
4

Scrolla ner till "Anpassa din bedömning." Klicka på lämplig cirkeln för stilen detalj av fordonet från listan. Bläddra nedåt och ange trafikarbete. Välj fordonets färg. Klicka på någon extrautrustning från listan. Klicka på lämplig cirkeln för fordonets skick. Klicka på "Get Prissättning Report" i den blå länken rutan.
5

Välj lämpligt pris för dina behov under "Trade-In," "Private Party Sale" eller "Dealer Retail" rubriker. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150082.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.