Hur till Spår en VIN

The Vehicle Identification Number, även känd som VIN, placeras på ett fordon för identifiering och /eller spårning. VIN är unikt för fordonet, och antalet används för att registrera bilens historia, såsom olyckor, pappersarbete för försäkring, karosseri och så vidare. Du kan använda olika webbplatser och byråer (t.ex. DMV eller försäkringsbolag) att samla fordonets information. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din bil. Merparten av tiden det ligger på det inre av förarsidan streck. Du kan se det här numret om du ser genom vindrutan. Andra platser inkluderar stammen under reservdäcket, på insidan av förardörren i dörrkarmen, hjulet väl i ryggen och under huven.
2

Om du använder en webbplats, skriv in VIN, välj den typ av rapport som du letar efter och ange din faktureringsinformation för att betala för rapporten. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av rapport, antingen obegränsad historia eller specifik information. Det finns flera webbplatser tillgängliga att köpa denna information (se Resurser).
3

Ange din e-postadress så att du kan få rapporten direkt till din email. När blanketterna fylls, skicka in din beställning. Informationen samlas in från en databas med lagrade Vins. Du kommer att få information såsom tidigare ägarnas registreringar, en beskrivning av fordonet, hur det används och vilken skick det är i. Rapporten kommer att berätta om det har bärgats.
4

Go till din lokala DMV kontor eller ditt försäkringsbolag, ger VIN och begära en rapport om fordonet. Det kommer att finnas ett program för att fylla ut och betalning för rapporten. Informationen kommer antingen att skickas till dig eller skickas till din e-postadress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150048.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.