Hur att hitta värdet av en bil

Om du funderar på att sälja din nuvarande bil, är det viktigt att vara medveten om bilens värde så att du kommer att kunna prissätta det lämpligt. Många faktorer påverkar en bils värde, såsom dess körsträcka, skick och titeln historia. Den andrahandsvärde på din bil alltid kommer att vara mindre än dess värde i detaljhandeln, så se till att ta hänsyn till detta faktum, om du planerar att använda din nuvarande bil som en delbetalning av ett annat fordon. Instruktioner
1

Kontrollera att din bil har en ren titel. Bilar som tidigare uppgick ut av försäkringsbolag och sedan säljs, eller bilar som har förstört och byggt med renoverade delar kommer att ha bärgning eller ombyggda titlar. En bärgning eller ombyggda titel kommer att minska värdet på din bil med upp till 50 procent.
2

Jämför bilens körsträcka till fordonets ålder. Den genomsnittliga föraren kommer att sätta 12.000 miles på sin bil varje år. På grund av detta är 12.000 miles per år standard antagande används av fordon kataloger både på nätet och i tryck vid uppskattningen bilens värde. En lägre körsträcka kan ge din bil ett något högre än medelvärdet, medan en högre körsträcka kommer att resultera i bilens värde är mindre.
3

Undersök villkoret för din bil. En bil i utmärkt skick med inga repor, bucklor, mekaniska problem eller inre skador kommer att säljas till ett högre pris än en bil av samma märke och modell som har lidit tidigare skador -. Oavsett hur liten
4 < p> Tänk alla ändringar du har hade gjort med bilen, såsom en specialitet lack eller en anpassad inredning. Även om du kanske anser att dessa ändringar vara uppgraderingar, begränsar de demografiska som din bil kommer att tilltala och därmed minska dess värde.
5

Besök en online värde katalog såsom de som finns på kbb.com och Edmunds.com. Genom att ange detaljerad information om din bil, inklusive uppgraderingar såsom uppvärmda säten eller taklucka, kan du få en uppskattning av bilens aktuella detaljhandel och andrahandsvärde. Du kommer också att behöva ange det område där du bor, eftersom det kan också ha en effekt på värdet på din bil.
6

besöka lokala bilhandlare för att få offerter på andrahandsvärde på din bil. Bilens värde kommer att vara olika för olika återförsäljare, så det är viktigt att besöka flera återförsäljare för att hitta den högsta inbyte uppskattning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150014.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.