Hur får jag information om min begagnad bil?

Att köpa en begagnad bil kan vara en orolig stund, men med ordentlig forskning kan du ta reda på om du får en bra affär. En bra affär innebär att du betalat rätt pris för bilen, och den specifika bilen du får är i gott mekaniskt skick. Det finns många resurser som du kan använda för att avgöra det ungefärliga värdet av en begagnad bil, och många sätt som du kan ta reda på om en viss begagnad bil är värt att köpa. Allmän information

Varje modell och märke på bilen har sina egna egenskaper som gör den till en bra affär eller en dålig affär. När du tittar på begagnade bilar, få exakt märke och modell av bil tillsammans med årsmodell för din forskning. Få en lista av de nya funktioner som kommer med att använda specifika bil så du jämför exakt. Använd tidningar auto trader för ditt område för att jämföra affären på bilen du funderar med andra liknande bilar i området. Internet innehåller många webbplatser som låter dig veta detaljhandeln värdet av en begagnad bil baserat på dess märke, modell, tillverkare, år och tillval. Använd denna information för att jämföra det med affären du funderar på att se om det är en bra affär eller inte. Du kan också använda bilköp styrelser råd budskap att läsa om erfarenheter från andra ägare av samma märke och modell av bil du funderar på. En lång lista med missnöjda kunder bör berätta att bilen inte kan vara värt det.
Vehicle History Rapporter

begagnade bil du funderar på har en historia som har dokumenterats. När en bil är registrerad med utrikesdepartementet av motorfordon, att information läggs till en bil historia rapport som du kan läsa innan du köper. Det finns webbplatser som kan hjälpa dig att få din information bil historia, och i vissa fall den informationen är gratis. Den person eller återförsäljare säljer du bilen bör erbjuda en rapport bil historia som en artighet. Om du tar ramnumret, eller VIN, från framsidan av bilens instrumentbräda, kan du leta upp bilen historia själv med hjälp av samma platser. Din lokala avdelning av motorfordon kommer också att kunna förse dig med en historia av bilen gratis. Du kan begära en kopia via telefon, personligen eller på DMV: s hemsida.
Plantutseende

En bil historia innehåller en stor mängd information . Jämför vägmätarställningen på bilen med en i historien rapport. Om den aktuella mätarställningen är mindre än den rapporten, då vägmätaren har manipulerats och dealern får inte vara seriösa. En bil historia rapport kommer också att låta dig veta om bilen har genomgått några större reparationer, varit inblandade i några större olyckor och om bilen var skadad i en naturkatastrof. Om det är tillåtet, har en mekaniker titta på bilen för att få information om sitt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150024.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.