Fordon avskrivningsregler

Den gamla axiomet att bilens värde går besegrar $ 2.000 så fort du kör den från bilfirma lott kanske inte så långt från sanningen. Enligt Kelly Blue Book, ett företag specialiserat på att värdera bilar, är den största kostnaden för nya bilar avskrivningar. Avskrivningar är som döden och skatter: det kommer att hända, men det finns faktorer som påverkar det mer än andra. Det finns två former av avskrivningar: en för återförsäljning och en i skattehänseende. Bilen har

En av nycklarna till att avgöra avskrivningar är hur mycket efterfrågan det kommer att vara för din bil i framtiden. Bilar som har fler funktioner och bekvämligheter, såsom avancerade stereoanläggningar, säkerhetsfunktioner eller tak sol, tenderar att ha högre köparen intresse än bilar som inte har dessa funktioner. Bilar som har dessa extra funktioner skriva i en långsammare takt än de utan. Det kan vara en bra långsiktig investering för att lägga till ett par high-end alternativ nästa gång du köper en bil som de kan minska mängden avskrivningar du upplever.
Gas körsträcka

Eftersom bränslepriserna ökar, blir bränsleeffektiviteten allt viktigare. Fordon som får fler miles per gallon sjunka mindre än bränsleslukande fordon. Om du spenderar mindre på bränsle, är driftskostnaderna minskar vilket kan göra att värdet på bilen högre. Att ha en hög miles-per-gallon rating är mycket viktigt vid fastställandet avskrivningar.
Estetik

utseendet på bilen är mycket viktigt när man försöker på nytt -sälja den för det bästa priset. Först måste det vara ren. Andra, försöka hålla det täckt i ett garage eller annan byggnad så mycket som möjligt. Elementen kan ta sin tribut på finishen på din bil. Tredje färgen är viktig. Det är bättre att spela det på den säkra sidan med neutrala färger än att försöka och göra ett uttalande med en mycket ljus färg som kanske inte är populär för några år på vägen.
Skattehänseende

Avskrivningar avser även skatter som den kan användas som ett avdrag. Om du äger ett företag och använda ett fordon för detta företag, kan du dra av det belopp som fordonet har sjunkit från dina affärer skatter. Som ett exempel, om ditt företag köper ett fordon för $ 20.000 och den förväntade livslängden för att fordonet är fem år, sedan använda linjär avskrivning, kan du dra av 4000 dollar per år som en kostnad som kommer att ge dig en lägre skattetryck.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150041.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.