Hur att hitta värdet av en 1999 Honda Accord

Att hitta värdet på någon bil kan vara skrämmande om du inte vet var du ska leta. Lyckligtvis har Honda Accord varit en av de mest populära bilar som säljs i USA för mer än 20 år, vilket gör jämförelser prissättning enklare för konsumenterna. I 1999 års modell var den näst mest sålda personbil i år, säljer 404.192 enheter. Avtalen har erkänt flera gånger som en av bilarna för att bäst behålla sitt värde. Oavsett om du köper, säljer eller bara intresserad av att bedöma din Honda Accord, att hitta sin nuvarande värde är inte svårt med tanke på deras mångåriga popularitet. Instruktioner
1

Leta upp din Honda Accord är blå bokförda värde. Kelley Blue Book är en populär resurs för begagnad bil prissättning, och är lätt tillgänglig i fysisk form på alla bibliotek, och är lätt att nå nätet. Online Blue Book bedömningar är gratis. Kelley Blue Book kommer att be dig att ge information om tillståndet i bilen och din plats innan man kan avgöra dess nuvarande värde. Du kommer att få ett andrahandsvärde, en privat fest värde och ett rekommenderat värde, vilket gör detta en värdefull resurs om du är shopping för en Accord eller sälja en.
2

Bedöma din bil på Edmunds.com. Edmunds grundades 1966 som en utgivare av guider auto specifikation och har vuxit till att bli en av de mest populära platserna för att bestämma en bils verkliga marknadsvärde. Edmunds kan ge information om bilens aktuella marknadsvärde och erbjuder tjänster som hjälper dig att köpa eller sälja din Honda Accord.
3

Look för jämförbara bilar till salu i ditt område. Medan Kelley Blue Book och Edmunds ge statistik och räknare för din Accord värde, kommer ingenting att berätta mer exakt vad folk är villiga att betala för din bil än att forska i din egen stad. Kontrollera om andra 1999 Accords i annonser i din lokaltidning eller på gratis annons webbplatser som Craigslist.com. Har din bil bedömas på en Honda återförsäljare och ta reda på vad andrahandsvärde du skulle komma dit. Medan du är på en lokal återförsäljare, kolla vad de betalt för liknande modeller. Även om du förmodligen inte kan sälja din bil för samma pris som en återförsäljare, åtminstone du har en idé om var du ska börja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150068.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.