Hur hittar nettoförmögenheten i en bil

Ett objekts nettoförmögenhet innebär att dess totala värde, med avdrag för eventuella skulder. Termen oftast används i referens till privatekonomi. Det kan dock tillämpas mot bilar. Varje bil börjar med ett visst värde. Faktorer som ålder, körsträcka, olycka historia, mekaniska problem och brister exteriör är skulderna. Till skillnad privatekonomi, där nettoförmögenhet är en slutgiltig nummer, en bils nettoförmögenhet fluktuerar på grund i ett kapitalistiskt samhälle, bestämmer marknadsplatsen värde. Det finns online räknare tillgängliga att tänka bilens värde och subtrahera skulder för att ge dig sin nettoförmögenhet. Instruktioner
1

logga in på Kelley Blue Book, ett företag som värderar bilar. Klicka på "begagnade bilar" för att hitta din aktuella bilens nettoförmögenhet. Använd detta alternativ även om du bara har köpt en ny bil - kör bilen utanför partiet gör det brukade köpa 2

Välj din bils år, märke och modell från rullgardinsmenyn och klicka. "Go". Alternativt kan du använda kategorin alternativ för att söka med bil kroppstyp, märke och modell. Ange ditt postnummer när du blir ombedd.
3

Välj ett alternativ från inbyte, privat fest, föreslog detaljhandel och certifierade begagnade värden. Eftersom marknaden avgör en bils nettoförmögenhet, var och en av dessa värden kommer att vara annorlunda.
4

Klicka på bilens trim. En automattvätt profil kommer att visas baserat på din bil modellens vanliga alternativ. Fyll i den aktuella körsträcka och välj några extra funktioner du bil har det inte redan är markerad. Klicka på "Fortsätt."
5

Välj din bils tillstånd från alternativen utmärkt, bra, rättvis och fattiga. Webbplatsen ger kriterier för varje alternativ. Få ytterligare vägledning om rätt alternativ genom att klicka på "Ta skick Quiz."
6

Granska resultaten, som listar din bils nettoförmögenhet baserat på dess ursprungliga värde, minus skulderna.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150075.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.