Hur man skriver på Car Vindskydd

Skriva på bilens vindrutor och någon annan bil fönster har länge varit ett sätt att annonsera, skicka meddelanden, fira och låta andra människor vet olika saker om dig. Det enklaste sättet att göra icke-permanenta märken på bilrutor är med fönster eller markörer glas. Du kan också använda skokräm, men fönster eller glas markörer lätt tvättas bort glaset och inte orsakar permanenta markeringar till ditt fordon. Saker du behöver
fönster eller glas markör
Skokräm
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan. Skriva på en vindruta som omfattas av damm eller andra ämnen kan orsaka skrivandet att lossna tidigare än väntat eller inte tillämpas korrekt.
2

planera vad du vill skriva på vindrutan och hur stor du vill budskapet att vara så att du kan formatera den jämnt och undvik tafatt klämma bokstäver i slutet av ditt meddelande.
3

Använd fönstret eller markörer glaset på vindrutan genom att skaka markör väl sedan trycka spetsen mot glaset. Kläm försiktigt för att göra färgen kommer ut av markören och in i spetsen. Det är bäst att gå över ditt skrivande med fönstret markörer mer än en gång så att det gör en tjockare budskap är lättare att se och kommer att förbli på vindrutan längre.
4

Använd skokräm efter vätning borsten slutet av skokräm flaskan med skokräm genom att vända den upp och ner. Börja skriva på vindrutan. Återigen, är det bäst att gå över ditt budskap med skokräm mer än en gång så att det gör en tjockare päls för ditt budskap, är lättare att se och kommer att förbli på vindrutan längre.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135818.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.