Hur att placera en annons i Auto Trader

Autotrader är en av de större bil webbplatser, tillsammans med Cars.com. Människor kan använda Autotrader webbplats för att leta bilar till salu över hela USA. Återförsäljare och individer kan lista bilar till salu på webbplatsen. Om du säljer din bil, kan du lista det på Autotrader att öka bilens exponering. Placering en annons på Autotrader tar mindre än 20 minuter. Instruktioner
1

Besök Autotrader hemsida. Klicka på "Sälj din bil" och skriv ditt postnummer. Klicka på "Go".
2

Klicka på "Lämna in en annons" för att börja placera din annons med Autotrader.
3

Välj din annonspaket. Välj "Standard" (tre veckor), "Enhanced" (åtta veckor) eller "Deluxe" (obegränsat).
4

Välj fabrikat, modell och år av ditt fordon, och sedan mata in körsträcka . Skriv din fråga pris i "Pris" rutan. Välj bilens kaross (cabriolet, coupe, sedan), transmission, interiör färg och lack, och skriv sedan 17-siffriga chassinumret finns ovanför förarsidan kanten av huven. VIN är valfritt.
5

Markera alternativen på din bil. Bläddra igenom alternativen listan och placera en bock bredvid tillämpliga alternativ, såsom luftkonditionering, läder, CD-spelare eller taklucka.
6

Typ alla anpassade anteckningar till "Lägg till kommentarer" box. Dessa anteckningar kommer att visas under annonsen. Du kan använda detta för att uppmärksamma eventuella ytterligare funktioner. Till exempel, kan du konstatera att bilen alltid har underhållits i tid, eller att du är den ursprungliga ägaren.
7

Klicka på "Nästa" för att ladda upp dina bilder. Autotrader rekommenderar tillsätta minst tre bilder, men bilder är valfria. Klicka på "Nästa" för att granska uppgifter om din annons. Om du behöver ändra något, klicka på "Redigera" och göra ändringarna.
8

Input ditt kreditkort och faktureringsinformation. Klicka på "Skicka" för att behandla din beställning. Din bil annons visas på Autotrader inom ett par timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135827.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.