Hur man säljer bilar Professionellt

bilförsäljare har ett rykte om att vara snabba talare, redo att göra vad som helst för att få sina kunder i ett fordon så att säljarna kan ficka en fin provision. Men i dessa högteknologiska tider, sälja bilar professionellt innebär så mycket mer än smidig prat. Dagens konsumenter är mer informerade än någonsin tidigare och kan vara en tuff sälja. Här är några tips om hur man säljer bilar professionellt. Instruktioner
1

Var helt säker på de bilar du säljer. Om du tror att de bilar du säljer är citroner, kommer det att visa under din försäljning Spiel. Sök upp återförsäljare som är seriösa och känt för att sälja välgjorda bilar. Om du startar din egen återförsäljare, köpa bilar från auktioner och andra återförsäljare som har kontrollerats och är välgjorda bilar. I många stater är det olagligt att medvetet sälja bilar med allvarliga problem.
2

mäta custome'rs behöver baseras på enkel konversation. Börja inte ut försöker sälja en bil till dina kunder. Istället, börja med att ha en konversation med kunden om vad hon behöver och vad hon letar efter i en bil. Verkligen ta del av hennes särskilda situation och komma med förslag i enlighet med detta. Till exempel har hon en stor familj? Har reser hon mycket? Kommer hon dragande tung utrustning i hennes bil
3

inte engagera sig i jämn-talk,? Vara ärlig och direkt. Slick, snabb-talande bil säljare avskräcka oftast seriösa bilköpare. Gör inte löften du vet att du inte kan hålla. Var ärlig och direkt. Försök inte att rikta en kund mot en bil som du vet är långt ut ur hans prisklass. Om han har en budget i åtanke, diskutera hur realistiskt att budgeten är i förhållande till den typ av fordon som han vill. Om han är orubblig om att köpa en bil av sin specifika prisklass, diskutera finansieringsalternativ och gå över varje detalj för att vara säker på att han förstår vad han får in. De mest framgångsrika säljare är de som tar sin tid att förstå sina kunders behov utan att sätta sina egna Kommissionen orienterade intressen framför kundens behov.
4

Walk kunden genom hela processen, från välja en bil att köra bort det partiet att följa upp underhåll. Detta är det bästa sättet att vinna upprepa verksamhet. Om du är där med henne varje steg på vägen, svara på frågor och lämna ytterligare uppgifter och förtydliganden, kan hon känna sig tillfreds med det beslut de gör. Även när hon köper bilen och ta med den hem, gör ett uppföljande samtal en vecka eller två senare och se till att kunden har allt hon behöver. Erbjuda någon hjälp med att boka möten med serviceavdelningen för underhåll eller reparationer. Det är denna typ av individuell uppmärksamhet som kunderna kommer ihåg när det blir dags för henne eller någon hon känner för att köpa en bil.
5

inte engagera sig i högt tryck taktik. Ja, du har ett mål i sikte varje vecka. Ja, du måste göra en levande genom provision du får varje gång du säljer en bil. Ändå ingenting --- INGENTING - förvandlar en potentiell kund bort från att köpa en bil snabbare än en säljare som försöker pressa honom in i en köpa en bil han är inte säker på att han vill eller har råd. Det är där bygga relationer med dina kunder blir så viktigt. Genom att helt enkelt prata med dem om exakt vad de letar efter och vad de är bekväma att spendera, kan du komma med förslag som faller utanför sfären av dessa specifikationer, men du kan inte pressa kunden till att köpa den bil du tycker att han borde ha . Kom ihåg, är så mycket av försäljningen word of mouth och tanken är att ha kunder rekommendera dig till vänner och familj när han börjar leta efter en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135791.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.