Reklam Idéer för bilar

De huvudsakliga strategier för reklam och sälja en bil gångjärn på ordentlig förberedelse, planering, diversifiering, unikhet och täckning. Att känna marknaden och där bilen passar på den marknaden kommer att hjälpa dig att göra en försäljning. Förberedelse

Huruvida en bil är knappt utanför utställningslokalen golvet eller ser ut som det drogs in från en junk yard, grunderna i förberedelse för reklam är ganska mycket samma. Bilen måste se så bra som det kan. Det betyder armbåge fett och allt som går till rengöring av en bil, från slipning ytrost, förvärrar och polering utsidan att tömma askkoppar och spraya en yta på däcken vilket gör gummit ser så ny som möjligt. Poster såsom ny olja för när en potentiell köpare gör en dipsticktest till en tune-up och laddat batteriet så att bilen startar är omedelbart druvmust före en "till salu" skylt sätts i vindrutan.

Planering

Typiska tidningsannonser, lokala broad och försäljning Internetsidor kan kosta tillräckligt att äta i vinst som försäljning bil. Andel auktion webbplatser som eBay kommer att hålla overhead under kontroll, men det finns fria platser du kan prova först. Efter att gå till en webbplats som Kelley Blue Book för korrekt prissättning för bilen, alltid be drygt detaljhandeln så att du har utrymme att manövrera. Kontrollera att rubriken är händig och varje registrerad panträtt har stämplats betalats.
Diversifiering

Placeringen av fordonet i en undanskymd plats kommer att få mer omedelbar respons än att sätta den framför ditt hus på en återvändsgränd. Om du har en vänlig mekaniker som gör att den kan placeras på sin verksamhet eller ens en vän som råkar bo på en väl trafikerad gata är bättre än framför ditt garage. En flygare med foto, begärt pris och fordon detaljer placerade på diskussionsforumet på det lokala köpcentret, postkontor, diner, garage eller återförsäljaravtal finns alla möjligheter. Försök att inte lämna någon möjlighet ut. En begagnad bilhandlare kan vara villiga att placera din bil på hans lott för en förhandlingslösning procentsats av försäljningspriset. Addera unika

något för att göra din bil att sticka ut i mängden av bilar till salu kommer att hjälpa. Extra däck, vinterdäck, nya motorns arbete, ovanligt låg körsträcka, begränsad upplaga och alternativ såsom luftkonditionering alla bör noteras. Om något står som en extra avtagbar topp för en konvertibel, reservdelar såsom en generator eller hjulsidor kan alla vara plussidan. Notera i din information att bilen tillbringade större delen av sitt liv i söder utan salt på vägarna kan vara ett lyft för köparnas intresse.
Täckning

Inte försumma någon prisvärd allé av reklam. Flygblad postat i parkeringsplatser och garage, e-postade annonser för din personliga och affärsmässiga e-postlista och kör bilen med en "till salu" skylt väl synlig på bilen visar, shopping eller till en restaurang ger gratis visning och möjlighet att besvara potentiella köpare på frågor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135795.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.