Hur Consign My Car

Om du funderar på att sälja din bil och vill ha en större exponering för potentiella köpare, överväga sänder ditt fordon. Det finns massor av återförsäljare auto fraktsedlar som specialiserat sig på reklam och sälja din bil. Instruktioner
1

Sök efter en återförsäljare som consigns bilar såsom Consign-A-Car, Fiskens, Cars Denning, eller Gulliver USA. Vissa återförsäljare kommer faktiskt visa din bil fysiskt på ett showen golvet, och andra kommer helt enkelt har det på populära online webbplatser.
2

Ring generalagenten för att fråga om deras sändning avtal politik. Var noga med att notera vissa faktorer såsom minimiperioder, typer av fordon som godtas, skick godkända fordon, administrativa avgifter, identitet skydd och alternativ om fordonet inte säljer.
3

Bring fordonet till generalagenten. Återförsäljaravtalet kommer att inspektera bilen, och ta bilder i marknadsföringssyfte.
4

Tala med återförsäljaravtalet prissättning rådgivare för att bestämma en bra notering pris. Också komma överens om något mycket provision generalagenten kräver. Om det finns ett lån på fordonet, diskutera payoff alternativ.
5

underteckna ett kontrakt avtal om att förpassa din bil.
6

Kontrollera eventuella statusuppdateringar. När fordonet säljs, kommer återförsäljaravtalet kontakta dig med vidare instruktioner och information om hur du samlar dina intäkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135819.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.