Hur får Top Dollar för din skräppost bil

Har du en bil som har suttit i din trädgård för en stund och du vet inte vad jag ska göra med den? Det har sett sina sista dagar? Du kanske tänker att bilen har så mycket fel med det att det inte är värt att fastställa eller återställa. Kanske är det rostig ut, med någonting mycket arbete. Så bestämmer du äntligen få det halade away.Well, innan du gör, här är några saker du bör veta. Många människor inser inte att denna gamla skrothögen metall ger ett bra pris på en junk yard. Om du inte vet detta, kan du ringa till någon som är i bogsering affärer eller skräp bilbranschen och be dem att ta bort det. De kommer att göra just det, speciellt om du ringer och frågar dem hur mycket de tar betalt för att göra det. "Åh, jag ska ge dig en paus i dag eftersom det är min hunds födelsedag - Jag gör det för $ 75." Vad en del, kanske du tänker. Nej, inte bara är det inte en affär, du miste om ett trevligt gäng av kontanter. Priset på stål och andra metaller har fluktuerat på aktiemarknaden på sistone, men inte vid något tillfälle under de senaste åren har det blivit värdelösa. Den person som kommer att plocka upp din bil (för endast $ 75!) Kommer att ta bilen till en plats och dela upp det i delar som kommer att säljas separat innan han tar den till skroten och blir ännu mer pengar. Han kan ta ut batteriet, katalysatorn (ädelmetaller), ta av fälgar, däck och eventuella radio eller cd-spelare inne. Det finns andra saker som inte är listade här, men de är de viktigaste sakerna. Om du är i ett ganska befolkat område, som i skräp bilbranschen får in mycket pengar. Människor ibland bara "vill ha det ur min gård" och därmed är bortkastade pengar. Omvänt, inser människor som är fattiga och har en skräp bil inte att de kan ha $ 300 sitter i deras trädgård. När folk ser tecken på att säga, "Top dollar för skrotbilar," det betyder att folk verkligen betalar för skrotbilar. Dock varierar det pris du kommer att få, beroende på vem du pratar med. Du kan få en $ 100 skillnad mellan toppen betalaren och bottom.See nedan för några saker att göra för att få så mycket pengar för din stackars gamle vän som du kan. Saker du behöver
Lokala annonser
Visa fler instruktioner
1

titt i din lokala radannonser under fordonsindustrin avsnittet för "skrotbilar" eller under "tjänster" , eftersom det skulle kunna visas under båda. Också titta under "bogsering."
2

Kom ihåg var du har sett skyltar längs vägen reklam för skrotbilar. Få deras antal. Dessutom, bara för att någon säger att de betalar ett visst belopp inte att de gör. De kan säga "upp till $ 300" eller något liknande, men när du pratar med dem de ger dig mjuk sko shuffle och där du står med en kille i din trädgård som, efter allt som är bara villiga att betala dig $ 150. Få annat erbjudande.
3

Titta under "bil" i Gula sidorna annonser, och hitta "Bogsering" eller "Bilar Junk." Du kan hitta annonser på nätet också på bilbilen platser eller privata annonser genom att bara sätta "skrotbilar" och din stad i din sökmotor. Du kommer att hitta många listor för dem, och du kan ringa dem för priser. Du kan också titta på Craigslist.
4

Förstå att det finns en hel del falsk reklam i skräp bilbranschen. De gör en massa pengar på bilar, och de beror på okunskap att göra en dödande. Och de gör. Men om du behöver pengar, vet att du har val. De räknar med att du ska gå vidare och ge dem bilen om de står i din trädgård med kontanter i handen, även om det bara är hälften av vad deras annons säger. Gör inte det. Hitta någon som är villig att ge dig vad deras annons säger. Många av dem kommer att "förklara" varför din bil är inte "värt" $ 300, eftersom den inte har bla, bla och bla.
5

Kör en ärlig annons i tidningen Om bilen körs fortfarande men är i behov av vissa reparationer. Du kan få mer på det sättet. Det är värt kostnaden av annonsen att ta reda på, om pengar är ett problem för dig. Många skräppost bil människor kommer att plocka upp en annars bra transport bil för $ 200, fixa vad som är fel om det inte är för omfattande, och sälja den för en bra vinst. Du kan göra det själv. Om den behöver en ny växellåda, ny däck och kanske några andra mindre saker, få priser på att få ombyggda delar och sedan titta på den blå boken värdet på bilen. Om du kan sälja den för mindre än att efter reparationer och ändå göra en vinst, kanske du vill gå den vägen. Skräppost bil folk vänder ofta en bil som det över och gå därifrån med $ 1500 eller mer tydlig efter kostnader.
6

Inventering stammen först om du låter någon ta bilen, eftersom du kan ha startkablar , verktyg, tillsatser eller ett bra reservdäck du kan sälja separat. Titta under sätena för personliga saker eller pengar. Det är bra men inte alltid nödvändigt (beroende på ditt tillstånd) för att få titeln på bilen. Detta för att undvika att stulna fordon förvandlas i. Ta reda på från en skroten om de kräver en titel om det kommer till krossen. Ta reda på också vad skroten betalar dig direkt om du kan köra det där. Du kan göra en bättre ekonomiskt på det sättet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135796.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.