Hur att lista en begagnad bil

Begagnade bilannonserna är ett verktyg som används av bil säljare att förklara sina bilar plats, pris och funktioner tillgängliga. Ofta är bilen notering skriven i ett slags stenografi med förkortningar för bilar funktioner. De listor kan visas i flera olika medier såsom tidningar, online-kataloger, online-auktionshus och bil tidskrifter försäljning. De listor som skickas till förlaget eller webb-program och sedan visas för allmänheten. Online listor är i allmänhet mer omfattande och inkluderar flera bilder och en allmän bil historia. De publicerade bilannonserna är ofta tre till fyra rader. Instruktioner
1

Bestäm värdet på bilen med hjälp av en bil webbplats värde resurs. Rengör bilen så bra som möjligt eller har det professionellt detaljerat. Se till att dammsuga, ta bort ränder från glaset, och torka av delarna yttre motor.
2

Komponera en tidningsannons om 15 ord lång, inkluderar värdet, gör, år, modell och funktioner bilen. Förkortar år av bilen genom att släppa de första två siffror (t.ex. 2009 ford explorer = '09 ford exp.) Och använda detta som en titel för annonsen.
3

Förkorta funktioner använder den första bokstaven. Använd exempelvis PW istället för fönsterhissarna. Se till att inkludera kontaktinformation såsom förnamn och telefonnummer. Nämn om priset är förhandlingsbart.
4

Använd hela ord och inte förkortningar för annonser på nätet. Lägg anekdoter för annonser på nätet. Till exempel, "fick mig att arbeta pålitligt i åratal." Priset är relativt fria och inte per ord. Ladda upp den online-annons på en webbplats som är värd online bil annonser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135817.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.