Hur marknaden begagnade bilar till subprime-marknaden

Bilar är viktigt för att få folk till och från jobbet när det inte finns tillräcklig kollektivtrafik. För att kvalificera sig för en helt ny bil lån, är köpare förväntas ha oklanderlig kredit. De som inte har någon kredit historia eller har fläckar i sitt förflutna kan inte ofta kvalificera sig. Placera dig själv för att sälja på subprime-marknaden att kapitalisera på denna undervärderade marknadssegment. Saker du behöver
Broschyr
Webbplats
2 Begagnade Bilar Till Salu Visa fler instruktioner
sälja begagnade kort till människor med kreditproblem
1

Forskning dina lokala framtidsutsikter. Använd sociala nätverk för att ställa frågor om vanor bilköp. Granska demografi och statistik från lokala upplagor av publikationer som Auto Trader och PennySaver. Ring säljteamet av dessa publikationer. Låtsas vara en annonsör och be dem skicka dig mer information om sina kunder bilköp.
2

Utveckla ett reklambudskap eller slogan baserat på din marknadsundersökningar. "Bad Credit. Konkurs. Inga problem" är en populär bransch slogan. Gör din unika för ditt område, såsom "Everybody Drives i Tacoma, Washington." Fokus på önskemål av en viss nisch inom den demografiska. MotorTrader rapporterar att en Experian studie säger att "kvinnor är oftast mer driven av faktorer som de löpande kostnaderna, prislappen, skatteklass och förmågan att finansiera köpet." Addera 3

Skapa en försäljning broschyr. Ta bilder av dina bästa begagnade snygga bilar. Använda desktop publishing mallar programvara för att klistra in bilderna. Skriv din slogan i fetstil på första sidan. Använd samma färger från din återförsäljare skyltar och logotyper i din broschyr. Förklara hur du kan hjälpa utsikter kvalificera sig i ett par stycken.
4

ut din broschyr till en PDF-konvertering programvara såsom PDF omdirigera. Hyr en webbdesigner från lokala college för att bygga en webbplats som matchar din broschyr. Inkludera några bilder på bilar som du har med korta beskrivningar. Uppmuntra utsikter att komma till din vara och se för sig själva.
5

Ge bort två bilar till behövande familjer i samhället. Kontakta den lokala Frälsningsarmén kapitel och be dem att hjälpa till att hitta en familj att donera till. Skriv ett pressmeddelande och låt de lokala nyhetsmedier veta om din giveaway.
6

Köp annonsutrymme på platser busshållplats. Kontakta transport myndigheten att få kontaktuppgifter till sin reklam avdelning eller disponentbyrån. Annonspriser beroende på lokala marknadsvillkor. McQuail s masskommunikation Theory av Denis McQuail säger (sid 223), "är reklam-baserade medier bedömas i förhållande till antalet och typen av konsumenter (vilka de är, var de bor) nås av vissa meddelanden."
7

Betala för bannerannonser. Registrera dig med ett affiliate program efter att få remisser från andra bilhandlare. Hyr din webbplats designer att skapa färgglada, öga poppar annonser.
8

Lägg till ett e-capture-funktionen på din webbplats så att du inte förlorar den trafik som de bannerannonser skapar. Utveckla ett nyhetsbrev som du skickar ut varje vecka ge tips om tvätta bilar, gas körsträcka tips, etc. Skriv några stycken och innehålla bilder av dina senaste hel ankomster.
9

behandla gäster som besöker din vara rättvist. Inte pressa dem inte. Använd den erfarenhet som en chans att få framtida remisser. Bilar professionella säljare har ett dåligt rykte. I "tillverka och sälja bilar" James M. Rubenstein skriver, "De flesta amerikaner visade köpa bilar som motsvarar besöka tandläkaren - ett förfarande säker att tillfoga smärta men nödvändigt för långsiktig personlig vård."
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135813.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.