Hur man annonserar en begagnad bil

Det är dags att sälja denna bil sitter på uppfarten tar upp plats, och om du är som de flesta säljare, du vill veta var man ska börja. Den största delen av att sälja en begagnad bil är reklam det effektivt att väcka intresse för de potentiella köparna. Vid tiden du närmar reklam skedet bör du redan hade det kontrolleras av en kvalificerad mekaniker och städade bilen inifrån och ut. Reklam börjar med bilen själv, innan han flyttade till en värld av tryckta publikationer och online-annonsering - i ett försök att utnyttja varje livskraftig utlopp för att flytta bilen snabbt. Saker du behöver
lokal anslagstavla Contact Lokalt
tidningen kontakt till salu skyltar
svart märkpenna
Visa fler instruktioner
Hjälp din bil marknadsföra sig

1

Inköp fyra olika "Till salu"-skyltar vid en lokal järnaffär för att placera på din begagnade bil.
2

Skriv alla dina kontaktuppgifter på "till salu"-skyltar med en svart märkpenna. Tillsammans med dina kontaktuppgifter, skriva ett par viktiga punkter om bilen som "Låg körsträcka" eller "pålitliga transporter." Kontrollera att du skriver in stora tryckbokstäver för att fånga uppmärksamheten hos dem som passerar genom och skriva klart, så att andra kan lätt läsas i en blick.
3

Parkera bilen längs en motorväg eller en gata som får en stadig ström av trafik. Sätt en skylt i framrutan, bakrutan, och en på förarsidan och passagerarsidan fönstret. Detta kommer att tillåta någon närmar sig bilen från vilken vinkel som helst att omedelbart redovisa att fordonet är till salu. Addera Annonsera i tryckta publikationer
4

Kontakta den lokala tidningen och köra en klassificeras annons i söndag papper, eftersom söndag annonser brukar få flest visningar. Skriv en kort annons som beskriver fördelarna med fordonet och varför en köpare ska köpa det. Var uppmärksam på hur används bilhandlare skriver försäljning annonser och skräddarsy din att lyfta fram de bästa fördelar och funktioner i din bil. Se till att du placerar annonser på "begagnade bilar till salu" i tidningen platsannonser.
5

Ring din lokala anslagstavla eller öre sparare magazine (ett annat namn för anslagstavla) eller kuponger, och annonsera din bil i nästa publikation. Vanligtvis alla i ett visst geografiskt område kommer att få en gratis kopia eller kan plocka upp en gratis kopia av dessa typer av publikationer. Detta är ett sätt att utöka räckvidden för din annonsering och få en bra valuta för pengarna. Skriv annonsen på samma sätt som du skulle göra för tidningen publicering.

Du kan också kolla med din lokala skolor och kyrkor i området som publicerar veckovis anslagstavlor och välja att placera din annons på dessa också.

6

Post annonser på offentliga anslagstavlor och allmänna utrymmen reklam, såsom corkboards på den lokala mataffären. Designa din annons med en bild av bilen och skriva en kort annons i versaler för att annonsera bilen. Skapa remsor längst ned i annonsen med ditt telefonnummer, så att berörda parter kan dra en off i en hast och kontakta dig när det passar. Placera annonser överallt, som på campus som erbjuder allmänna reklamplatser.
Annonsera din begagnade bil online
7 annonser

Post på nätet anslagstavlor för ditt område. Många av de anslagstavlor kommer att tillåta reklam gratis, återigen utvidga räckvidden för de som söker bra erbjudanden på nätet. Skapa en liten annons med en fet rubrik som beskriver den bästa nyttan bilen erbjuder, såsom "bra gas körsträcka," eller "Välskött 1999 X Automobile." Se till att lämna dina kontaktuppgifter och en bild av bilen.
8

Annonsera med online fordonsindustrin klassificeras annons platser, om du vill nå en bredare publik utanför det lokala området. Detta alternativ är bra för dem som säljer en samlare bil eller en sällsynt märke och modell.
9

Post om försäljning av fordonet på alla dina sociala nätverk konton. Placera annonsen precis som en online klassificeras webbplats, men gör det mer personligt, och se till att inkludera bilder av bilen. De på din vänlista kommer att plocka upp posten och skicka det vidare till sina vänner, som kanske behöver en ny bil. Detta kommer inte att kosta ett öre, och med ett väletablerat nätverk, kan vara mer effektiva på att hitta en omedelbar köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135820.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.