Hur bli av en oönskad bil

När du har en oönskad bil, kan dess närvaro i ditt garage eller uppfart vara en ovälkommen syn. Om det står mellan dig och få den bil du vill, har du förmodligen gjort det beslutet att det är dags för den att gå. När beslutet har gjorts, är det enda som återstår att avgöra vad som är det bästa sättet att gå tillväga. Instruktioner
1

Gå till Kelley Blue Book webbplats (se Resurser) och leta upp din bils värde genom att ange märke och modell. Ta reda på vad din bil är värd för både handels-och privat försäljning. Ta hänsyn till dess slitage, och om det finns några mekaniska problem som måste åtgärdas. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur du vill gå vidare för att bli av med bilen.
2

Gå till en återförsäljare om din plan är att ersätta bilen med en ny eller begagnad bil. Fråga återförsäljaren om sin inbyte programmet och ta reda på vad det är villigt att erbjuda för din. Räkna med återförsäljaren för att bedöma bilens ålder, utseende och köra kondition innan det gör dig ett inbyte erbjudande. Mängden av handeln i används sedan mot köp av ett nytt fordon.
3

Jämför erbjudandet mot den forskning du har gjort. Om du inte håller med vad som har erbjudits, överväga att bli av med din bil genom att sälja den privat. Placera en annons i din lokaltidning, och annonsera via ett antal andra källor. Till exempel kan en annons placeras i en begagnad bil tidskrift eller en gratis annons kan placeras på online klassificeras sajter som Craigslist. Dessutom bör en enkel till salu skylt placeras i ditt fönster tillsammans med ett telefonnummer och ett försäljningspris. Privatägda sälja din bil är det bästa sättet att göra det mesta pengar på din oönskade bil.
4

Approach en automatisk sändning mycket om du inte har tid att ta itu med att faktiskt sälja bilen själv . Detta fungerar bra om du vill tjäna pengar på bilen men inte vill det parkerade i garaget medan du försöker sälja den. Fråga sändningen ägaren om hon tar ut en fast avgift och hur mycket som avgiften är. Om han tar ut en provision vid tidpunkten för försäljningen, fråga honom hur många procent han tar. Sändningen kommer mycket att hålla bilen i sina lokaler och hantera alla aspekter av att sälja den.
5

Look för välgörenhet som accepterar bilen donationer om din bil har ett lågt värde eller om du bara vill få bli av med det oavsett om du gör pengar på det. Vid lokalisering av en välgörenhetsorganisation, kontakta den för sina riktlinjer för donationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135821.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.