Vägmätare Hours Vs. Miles

vägmätare, antingen mekaniskt eller elektroniskt, hålla reda på mängden miles en bil resor. Men en bils vägmätare inte kan säga hur många timmar motorn har körts. De två är helt olika indikatorer, beroende på hur fordonet används. Odometers
Varje gång ett hjul roterar den rör en del av en mil.

Enligt 2CarPros.com har odometers funnits sedan 27 f.Kr., då en romersk författare och arkitekt använde en vagn hjulet för att mäta avståndet. Odometers fungerar genom att mäta hjulrotationer på ett fordon och, beroende på storleken av hjulet, omvandlar mängden rotationer tillryggalagd sträcka. När tillräckligt många rotationer läggs samman, har bilen rest en mil och vägmätare poster som.
Motortimmar
Motortimmar beräknas av hur mycket tid motorn har varit igång.

ett fordons motor timmar beräknas inte genom miles, men genom tiden. Ett fordon som färdas 60 miles kan färdas denna sträcka i någon tid. Om fordonet färdas i genomsnitt 30 miles per timme, kommer den att köra motorn två timmar att tillryggalägga avståndet. Om bilen kör i 60 mph, kommer bilen täcka avståndet på bara en timme.
Vad det betyder
Köra en motor långt eller köra en motor hårt ha negativa effekter på mekaniken.

bilar och lastbilar som sitter i trafiken, i tomgång, eller vid låga hastigheter för långa perioder, kommer att genomgå mer mekaniskt slitage på grund av ren timmars drift. Samma sak gäller för motorer som tar en hel del landsvägskörning, genomsnitt hastigheter på 75 miles i timmen. Motorn fungerar längre i första scenariot och hårdare i det andra. Båda påverkar mechanicals i motorn.
Timmar vs Miles

En bil med en mätarställningen på 60.000 miles kan ha en motor som har upplevt en mängd olika användning timmarna. Ett fordon kan ha riktigt låga motortimmar, men har verkligen arbetat hårt för att samla dessa miles, flyttar under de flesta resor på 75 mph. Annat fordon kan sitta sysslolös en hel, omdragning upp höga motortimmar samtidigt täcker samma avstånd. En tredje bil, med en bra balans av motorväg och stadskörning, kommer att uppleva motortimmar någonstans i mitten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135826.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.