The Best Automotive reklamartiklar

Stora fordonsindustrin reklamartiklar kan betyda skillnaden mellan att få en försäljning och ha din kund vandra till en annan återförsäljare för att kontrollera valet där. Reklamartiklar är retar, små billiga tillägg som sockra affären i kundens sinne. Lyckligtvis, de bästa bil reklamartiklar är sällan dyra och alltid betalar sig över tiden. T-shirts

Du har två alternativ när det gäller att använda screen-tryckta t-shirts som en PR-post. Har du spring för god kvalitet skjortor som dina kunder är benägna att bära på lång sikt, eller vill du köpa billigare t-shirts som endast kan användas en gång innan de är redo för rag rutan? Svaret är lätt att se: Köp attraktiva skjortor för din kampanj som regelbundet kommer att bäras av kunderna. För high-end kunder köper lyx eller sportbilar, överväga att använda broderade pikétröjor.
Leksaker

Leksaker har använts för fordonsindustrin reklamartiklar för årtionden. Under de första åren av förra seklet, en bil varje gång köptes, fick barnen i familjen en liten modell bil av den nya familjens bil. Dessa är så väl ihåg att de är eftertraktade samlarobjekt idag. Många bilar är tillgängliga och du kan rada upp dem på en hylla i ditt showroom. När barnen ser dem, kommer de vill ha en, och du kan låta dem veta om deras föräldrar köper en bil, en av dessa bilar är deras. Adult köpare av high-end sportbilar kan reagera positivt till att få en kopia på sitt skrivbord.
Hats

En traditionell bil PR-post, mössor tenderar att bäras i flera år, oavsett budskapet på dem, eftersom det verkar så slösaktigt att kasta ut en rätt bra hatt. Dessutom, även om hatten hamnar i en donation rutan kommer slutdestinationen fortfarande någons huvud. Ha namnet på din återförsäljare screentryckt eller broderade på hatten på ett sådant sätt att mottagarna inte vara främmande för att bära det vart de än går. Detta betyder att man använder samordna, lågmälda färger för att skicka ditt meddelande.
Solskydd

Sun nyanser är en annan PR-post som ofta används och sällan slängs även efter års användning. Har båda sidorna av solskydd tryckt med namnet på din återförsäljare eller ditt budskap, och kasta in gratis med varje inköp av fordon. Solskyddet kommer att få massor av användning under sommarmånaderna, traditionellt den största bilförsäljning månader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135829.html

Previous:
Next: No

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.