Hur man skriver på bilrutor

Oavsett om det är att göra ett pris synlig på den bilen du har till salu eller att låta världen veta att du är en nygift, skriva på bilrutor är ett sätt att få fram ditt budskap. Varje bil har en fram-och bakruta, gör gott om utrymme för ett meddelande. De material som används för att skriva på bilrutor måste vara väl synlig, lätt tas bort och vara vattentät. Saker du behöver
Fönsterputs
Vit flytande skokräm
Fönster markörer
Visa fler instruktioner
1

Rengör fönstren du ska skriva på . Planera vad du vill säga och hur det kommer att passa i fönstret. Du vill att folk ska fokusera på ditt budskap och inte det faktum att bokstäverna på ena sidan av fönstret är mycket större och bättre placerade än på andra sidan.
2

Använda flytande vit skokräm är snabb , billig och lätt att se. Fukta applikatorn på änden av flaskan och skriv ditt meddelande i fönstret. Eftersom denna produkt inte är gjord för detta ändamål, kan du behöva göra mer än ett pass på att skriva din skylt på fönstret. Försök inte att sätta på för mycket på en gång eftersom det kommer att droppa.
3

Använd fönstret markörer för färgglada skyltar eller att skapa mer intresse för ditt fönster skriftligen. Dessa markörer är lätta att hitta i butiker. Wal-Mart och Walgreens båda bär dessa markörer, till exempel. Använd liknar den metod som används för att applicera flytande vit skokräm. Tryck bara ned på flaskan att väta applikatorn och skriva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135793.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.