Måla tillfälliga skyltar på bilen Windows

I stället för att betala för en annons för att sälja en bil, många människor målar helt enkelt ett tecken på deras bilrutan. Överallt du köra och parkera, kommer folk se din skylt. När du säljer bilen, måste du ta bort färgen från ditt fönster. Tillämpa permanent färg, såsom akryl, kräver skrapa glaset med ett rakblad, vilket skulle kunna skapa repor. En bättre metod innebär att man använder tvättbar färg för enkel borttagning. Saker du behöver
Fönsterputs
pappershanddukar
pulver tempera färg
Flytande tvål
Mixing container
Tape tecken
Prov på genomskinliga Bokstäver papper
penslar
Rag
Vinäger
Visa fler instruktioner
1

Välj en synlig plats på ditt fönster, men en som inte kommer att hindra din vision när du kör. Du kommer att behöva måla på insidan av fönstret för att hindra färgen från att upplösas i regn eller snö. Rengör glaset där du planerar att måla din skylt med fönsterputs och pappershanddukar.
2

Blanda pulveriserad tempera färg med lite vatten och en skvätt flytande tvål i en blandning behållare. Välj en mörk färg för att ge din skylt mer kontrast och synlighet. Rör om ordentligt. Lägg extra färg eller vatten för att göra rätt konsistens. Fönsterfärg bör vara tillräckligt flytande för att måla en linje, men tillräckligt täckande för att täcka glaset. Testa din färg på glaset. Ta dina testlinjerna med fönsterputs och pappershanddukar.
3

Tape ditt prov tecknet bredvid det område där du kommer att måla. Du kommer att behöva skriva baklänges på glaset för din skylt att vara läsbara från utsidan av din bil. Använd bokstäver borstar för att göra rena linjer och bokstäver. Se till att provet ofta för att göra processen att skriva baklänges lättare.
4

Kontrollera din skylt från utsidan av bilen. Åtgärda eventuella misstag genom att ta bort dem med lite fönsterputs appliceras på en trasa. Måla om att göra korrigeringar.
5

Ta det målade tecknet vid lämplig tidpunkt genom att torka bort färgen med en trasa och en blandning av ättika utspätt med vatten. Addera

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135808.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.