Hur du gör din egen bil Kommersiella

Bilhandlare ofta post flygblad till hushåll med hopp om att få folk att gå igenom dörrarna. Sanningen är att de flesta av dessa flygblad kastas bort, med andra skräppost, och sällan läst. Göra en bil kommersiellt att annonsera fordon inventering kan bidra i verksamheten och öka försäljningen. Vädring en bil kommersiellt kan kosta lite mer än flygare fördelning, men kan också generera en större publik. Saker du behöver
Commercial script
Skytte script
Storyboard
Fördelning sheet
Model release Plats formulär
tillåter
Läge frisättning
Kameror Försäkring

Ljud utrustning | belysningsutrustning
Filmredigering programvara DVD-R
Visa fler instruktioner
1

skapa en kommersiell och skytte manus. En kommersiell skript kommer att innehålla en beskrivning av de åtgärder som kommer att inträffa, tecken eller namn skådespelare och dialog. Skottlossningen manuset kommer att ge kameran riktningar och skott. Det är också viktigt att skapa en storyboard för varje skott, samt en uppdelning ark för att identifiera nödvändiga effekter och rekvisita.
2

Medverkande skådespelare, skådespelerskor eller drivrutiner. Har fylla dem alla ut blanketter Model release, så att du kan lagligt spela in dem. Håll minst tre repetitioner innan producera kommersiella. Håll produktionen möten före varje repetition och sista skott för att alla vet sina roller och har möjlighet att ställa frågor.
3

Scout platsen. Sök efter en lättillgänglig plats. Om bilen är att rulla, se till att välja en sluten körning kurs eller en öppen vägsträcka som inte är upptagen. Kontakta din stad eller stat Film Commission att få filma tillstånd, plats frisättning och försäkringar. Ta reda på om du måste betala avgifter för att filma i vissa områden.
4

Secure produktionsutrustning. Hitta en video och ljud biluthyraren antingen lokalt eller online och kameror uthyrning, mikrofoner, belysning och annat som behövs. Det är bäst att hyra två högkvalitativa kameror för att få flera skott av fordonet (s).
5

Skjut kommersiella. Följ skytte manus och storyboard för att se till att varje bild tas. Spela extra tagningar av bilen (er) och omgivande ljud för att lägga under redigering. Detta är känt som "B-roll." Ta tre skott, som mest, för varje scen för att producera kommersiella i en rimlig tid.
6

Överför materialet till en film redigeringsprogram. Efter detta, byta namn på varje skott, om möjligt. I redigeringen, kommer du att välja de bästa bilderna och ljudspår. Lägg videoövergångar och musik för att slutföra kommersiella. Spara det färdiga resultatet på din hårddisk eller bränna den till en DVD-R.
7 lokala

Kontakt TV-stationer och kabel företag att köpa reklamplats. Skaffa information om priser annonsutrymme och krav som behövs för att köra kommersiella. Reklam avgiften kan variera beroende på bolag och plats. När sändningstid är betald, kommer du att få köra datum och tider. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135812.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.