Hur man skapar en notering Bild att sälja ett fordon

En viktig del i att sälja en bil är en notering bild i annonsen. Oavsett om du placerar annonser på nätet eller i en tidning, kommer kvalitet fotografier hjälpa ditt fordon sticker ut från de tusentals andra bilar till salu. Saker du behöver Review, Digital cameraMicrosoft JPG bild redigeringsprogram
Visa fler instruktioner
1

Hitta en attraktiv miljö att fotografera din bil. Du bör alltid fotografera bilen framför en fin bakgrund, t.ex. en park eller träd. De flesta köpare kommer att titta på hela bilden, och om du har en ful bakgrund bakom bilen kan de undermedvetet förknippar bilen med låg kvalitet.
2

Ta minst åtta bilder av ditt fordon, bl.a. på Minst en av framsidan, baksidan, sidor, motor och interiör. När du fotograferar bilen framifrån eller bakifrån, ta bilden från hörnet av stötfångaren. Denna vinkel kommer att ge köparna en bra bild av hela bilen.
3

Anslut digitalkameran till datorn med kamerans USB-kabel. Sätt in kabeln i datorns USB-port och öppna kamerans slutare. En mapp kommer att dyka upp med bilens fotografier.
4

Öppna varje fotografi genom att dubbelklicka på den. Detta kommer att öppna bilden i Microsofts bildredigering programvara, vilket gör att du kan göra några ändringar i bilderna.
5

Klicka på Fix-knappen i det övre verktygsfältet i redigeringsprogram, och använd programmets verktyg för att beskära eller justera bilderna om det behövs. Verktygen kommer att visas till höger på sidan när du klickar på knappen Korrigera. Skär bort eventuella fula objekt i bilden och använd justera exponeringen verktyg för att göra bilden ljusare eller mörkare.
6

Klicka på knappen Infoga i det övre verktygsfältet, och använda detta verktyg för att blockera ut din registreringsnumret i bilden. Du kan sätta in en fast form, till exempel en svart rektangel, för att täcka registreringsskylten. Du ska aldrig tillåta användare att se ditt nummer registreringsskylt i annonsen.
7

hämta bilder till hemsidan där du kommer att annonsera din bil. Du kan också skicka bilderna via e-post till webmaster eller till reklam agent hanterar ditt inlägg för en tidning eller tidskrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135794.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.