Hur man gör en bil till försäljning Ad

Det finns mer att sälja en bil än tvättning och skinande det att se bra ut. För att locka så många potentiella köpare som möjligt, måste du skriva en effektiv annons. Den bästa reklamen kommer att innehålla grundläggande information för att ge allmänheten en god uppfattning om bilen du säljer. Du behöver inte inkludera alla detaljer i annonsen - särskilt eftersom du kommer att debiteras av ordet om du använder en annons. Du kommer att behöva ge en god beskrivning av bilen för att göra det till ett attraktivt köp. Saker du behöver
Lokaltidningskonceptet auto platsannonser
Visa fler instruktioner
1

Studie lokaltidning radannonser. Du kommer att notera att ett standardformat används för hur annonserna är skrivna, enligt Carsforgirls.com. Året, märke och modell av bilen anges först. Glöm inte att ange om bilen har automatisk eller manuell växellåda. Detta är ett viktigt faktum att dela med potentiella köpare, eftersom alla inte kan köra den senare.
2

Bedöm din bilens skick. Avgöra om det behöver arbete eller om du tror att det är i dåligt, rättvis, bra eller utmärkt skick. Kelley Blue Book kan hjälpa dig att avgöra. Inkludera rating i annonsen. Din annons bör lista annan relevant information såsom de viktigaste tillbehör och alternativ som kommer med bilen, färgen på bilen och andra relevanta fakta såsom huruvida titeln är klar eller om du är den ursprungliga ägaren.
Sida 3

Ge korrekta kontaktuppgifter i slutet av annonsen. För att undvika missförstånd bör du inkludera ditt namn, om andra människor svara i telefonen. Annars bara lista ditt telefonnummer i annonsen är tillräcklig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135801.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.