Hur att placera annonser på bilar i Kalifornien

Att sälja en bil i Kalifornien är inte svårt, men det kräver lite planering. För att påskynda processen att sälja din bil, måste du förstå marknaden. Tack och lov, i Kalifornien finns det en stor marknad för människor som söker för bilar. När du reda på var dessa köpare leta efter fordon, kommer du öka chansen att sälja din bil i tid. Saker du behöver
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Ta ett foto av din bil. Var noga med att få bilder av exteriör, interiör, fönster och däck. Presumtiva köpare kommer att vilja se hela kroppen. Om det finns några bucklor eller repor, vara säker på att de visas på bilderna. Bara för att en bil har skador, betyder inte att det inte kommer att sälja.
2

Skapa gratis annonser på nätet. Kalifornien är en stor stat och om du vill få maximal exponering, placera en annons på nätet. Webbplatser som Penny Saver och Craigslist fungerar bra för att sälja bilar. Dessa webbplatser lockar hundratusentals varje dag och är fria att använda. Addera 3

Lista bilens detaljer. Innefatta märke, modell och årsmodell på bilen. Ange hur många miles bilen körts och eventuella funktioner som luftkonditionering, framhjulsdrift och sidokrockkuddar. Var ärlig om bilens skick och om fordonet behöver något underhåll.
4

Lägg dina kontaktuppgifter. Du kan lämna ett telefonnummer, e-postadress. Om du använder Craigslist, kan du hålla din personliga information dold, och använda e-post lista som tillhandahålls av systemet.
5

Ladda bilen foton. Med bilder uppladdade, bil beskrivning och kontaktuppgifter listade detaljer, kan du välja förhandsgranska för att se hur din annons kommer att visas på nätet. Om du är nöjd kan du välja att "Post" och inom några minuter din annons kommer att gå live.
6

Annonsera i tidningen. Placera annonser i tidningar som Los Angeles Times och San Francisco Chronicle. Välj en stor tidning som har en stor läsekrets i ditt område. Annonserna kommer inte att vara gratis, men du betalar för att öka exponeringen för att sälja din bil.
7

Placera ett meddelande i bilens fönster. Ett meddelande i bilfönstret bör ange pris och en kontakt telefonnummer. Drivrutiner och andra individer kommer att se till att din bil är till salu, och om intresse finns kommer de att ge dig ett samtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135823.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.