Hur man skapar ett fönster klistermärke för en bil som är till salu

Om du försöker sälja en gammal bil, måste du marknadsföra den. Det bästa sättet att locka potentiella köpare är att placera ett stort klistermärke i fönstret som ger köparna informationen. Du kan köra bilen så att folk ser skylten, eller du kan lämna bilen vid slutet av din uppfart. Hursomhelst, måste du annonsera att bilen är till salu för att dra kunder. Saker du behöver
Stor etikett eller klistermärke (från alla kontor-leverans butik) katalog Röd eller grön märkpenna
svart märkpenna
Visa fler instruktioner
1

köpa ett stort klistermärke ett kontor-leverans butik. Om du inte kan hitta en tillräckligt stor, köpa ett stort papper eller affisch papper (i det här fallet, kommer du också att behöva köpa genomskinlig tejp).
2

Köp flera etiketter eller klistermärken så att du kan annonsera försäljningen på flera olika ställen på bilen. Addera 3

stort, ljust röda eller gröna bokstäver, skriva "till salu." Kontrollera att det är tillräckligt stor så att en bil en lane bort kan tydligt läsa det
4

därunder, skriva något speciellt om bilen:. "1 år gammal," "bara 2.000 miles," "hardtop cabriolet, "" renoverad 1969 Mustang "- något som kommer att göra det sticker ut. Använd svart markering för denna information.
5

Lista din fråga pris med svart markering under de "förmåner" i bilen. Tänk på ekonomin och vilka bilar som ditt allmänhet sälja för i dagens marknad.
6

Beneath priset på bilen, lista din e-postadress eller telefonnummer så att potentiella köpare kan kontakta dig.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135798.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.