Kreativa sätt att sälja din bil

När det blir dags att sälja en bil, finns det ett ökande antal sätt en individ kan göra det på egen hand. En extra bonus är att användningen av Internet och en del kreativitet är gratis sätt att nå en bred publik av potentiella köpare. Nå en stor publik Online

Internet ger den mest tillgängliga, effektiva sättet för en individ att sätta en bil till försäljning till en stor publik. Craigslist är en bra hemsida att börja med, eftersom det är gratis att lägga objekt till salu i platsannonser. Ett annat alternativ är att auktionera fordonet genom en stor webbplats som eBay. En nackdel med eBay är dock att webbplatsen tar ut en $ 125 avgift vid utstationering en notering, och en 12 procent avgift utkrävs från det slutliga försäljningspriset liksom, det kan resultera i förlust av en ansenlig bit av vinsten från försäljningen.
Reklam på Wheels

Ett klassiskt sätt att marknadsföra en bil till salu är att göra en skylt och lägga den i fönstret på bilen. Ett effektivt sätt att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande eller andra förare är att använda neon affisch styrelse och stor fet text så att den är tydlig på vägen, då stannade vid rödljus och stoppskyltar. Det är viktigt att inkludera information om bilen, pris och kontaktuppgifter på skylten.
Donation

annat bra sätt att bli av med en gammal eller extra fordon är att donera till en välgörenhetsorganisation som Frälsningsarmén. Donation tar det enkelt att försöka sälja bilen för kontanter, och det går till en god sak. Som en bonus, fordon donationer är avdragsgilla upp framför och, som är fallet med Frälsningsarmén, betalar välgörenhet den förre ägaren vinsten från när välgörenheten säljer bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135799.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.