Hur man säljer begagnade bilar i Los Angeles

Att sälja en bil i Los Angeles kan vara skrämmande. Besluta om lägsta pris du är villig att acceptera innan reklam. Förstå att ett inbyte kommer förmodligen få dig mindre i Los Angeles än att göra affären på egen hand. Los Angeleans har flera försökt-och-sant sätt att sälja sina begagnade bilar som fungerar. Instruktioner
1 Jag är till salu

Placera en "bil till försäljning" skylt i fronten och sidofönster på bilen. Inkludera året, märke och modell, samt aktuell körsträcka. Skriv klart din bästa kontakt nummer och bestämma om du också vill lista priset. Se till att skylten inte försämrar din körning. Parkera den under dagen på en livsmedelsbutik. Bra val är längs Sepulveda Blvd., Ventura Blvd. och Vineland Blvd., vilket ger dig alternativ i Westside, fungerar dalen, Burbank och Studio City.
2 Craigslist

Lägg ut en annons på Craigslist i Los Angeles området. Andra städer där du kanske vill överväga utstationering är Burbank och Orange County. Annonsera som du skulle i en tidning, även där i LA du befinner dig, körsträcka, år, märke, modell och eventuella senare ändringar du har gjort det kan påverka en köparens beslut. Om du är orolig för spam eller tvivelaktiga personer kontaktar dig, låter Craigslist anonyma inlägg. Använd det här alternativet om du föredrar att hålla ditt nummer och e-post från offentliga databaser.

Craigslist.com /losangeles
3 Anslutningar materia

Berätta för dina vänner. Många gånger säljer din bil är bara en uppkoppling. Människor är ständigt flyttar till Los Angeles på ett infall att fullfölja sina drömmar showbusiness och helt enkelt vill ha en bil som går. Som med många saker i LA, anslutningar materia och är ofta hur verksamheten blir gjort. Informera dina vänner om bilen och berätta för dem ett pris lite högre än din baseline pris så att du får en bra affär.
4 En sista chans

Gå till en återförsäljare eller begagnad bil mycket som en sista desperat försök. Detta kan vara fördelaktigt om du vet vad din nästa bil kommer att vara, och funderar på att handla med eller byta upp. Gör betydande framsteg forskning för att veta hur mycket din bil är verkligen värt. Tillbringa en dag med att besöka återförsäljarna att se vem som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. I Glendale, prova återförsäljare på Brand Blvd. I Van Nuys, prova dem på Van Nuys Blvd. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135807.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.