Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra bränslen med Hydrering

hydrogenerande vegetabiliska oljor kan vara en no-no för dietary vård, men när det kommer till alternativa bränslen, hydrogenering teknik leder till rent, svavelfri biodiesel eller flygbränsle. Olika företag är ledande i utvecklingen av oljebaserade bränslen, kallas Vätebehandlad vegetabilisk olja. Det är gjort annorlunda från konventionell biodiesel i att olja raffineras med väte och diesel fraktioner stället genomgår transesterifiering med alkohol. Lägga väte till mixen förädlar bränslet, vilket kan vara kemiskt finjusteras och anpassas för att ha vissa önskvärda egenskaper. Instruktioner
1

Använd valfri kombination av avfall, djur och jungfruolja vegetabilisk olja som råvara, som i Neste Oils NExBTL teknik. Katalytiskt hydrogenera oljan till en alkan. Ta bort syret. Skaffa en tydlig paraffin som är identiska kemiskt till diesel och kan användas som sådan utan motorförändring.
2

Kombinera vegetabilisk olja med diesel med Petrobras 'H-BIO teknik för att katalytiskt knäcka och koka blandningen användning av väte för att producera en oljebaserad diesel. Observera skillnaden mellan denna process och typiska biodiesel, som bearbetar olja separat för att producera biodiesel, som sedan kombineras med vanlig diesel. Skapa en hydrerad biodiesel med H-BIO som blandar olja och diesel i början och resulterar i en låg svavelhalt produkt.
3

Anpassa till råvaran finns och de produkter som du vill erhålla genom "Bio-Synfining" oljor med väte för att producera en mängd olika bränslen. Börja med ditt val av råvara, oavsett om det är låg-grade ätliga eller oätliga oljor. Ta värme, väte och katalysatorer för att göra förnybar syntetisk diesel och flygbränsle. Justera parametrar för att ändra kvaliteten på bränslet. Dvs, att göra det en "vinter" blandning, som tål extrem kyla utan gelbildande
4

Genomgå "ecofining" för hydrogenering och förbättra kvaliteten av en oljebaserad bränsle. Vätebehandla en given olja med hjälp av antingen ett steg oädel metall katalytiska system eller en ädelmetallkatalysator i en två-stegs system som kan bidra till att uppnå höga cetantal och lågt aromatiskt innehåll i bränslet. Justera dessa processbetingelser att erhålla den önskade bränsle rök punkt, lukt och stabilitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135036.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.