Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur Mix Gas med dieselbränsle att tunna

Mixing gas och diesel är ett nytt sätt att öka din bränsleeffektivitet. Dieselolja inte helt brinna i de flesta motorer emellertid bensin kan tillsättas till blandningen för att agera som en kemisk tändstift. Den ytterligare förbränningen av bensinen kan hjälpa antända resten av dieselbränsle kvar efter den initiala diesel förbränningsprocessen. Förhållandet mellan gas till diesel beror på fordonet till exempel, lastbilar behöver mer gas än en bil. Saker du behöver
gasbehållare
Funnel Mäta hink
Visa fler instruktioner
1

bestämma förhållandet mellan diesel till gas du behöver genom att betrakta fordonet kommer att användas i. Om det är en bil då du kommer att behöva en enkel 50-50 blandning medan en lastbil eller annat tungt fordon kommer att behöva en 85 procent gas och 15 procent diesel mix.
2 < p> Häll diesel i mät skopan och markera vilken nivå den når. Häll diesel i en tom burk genom en tratt. Om du blandning under en bil sedan fylla mätning hinken med samma mängd gas. Häll detta i den kan du fyllt bara med diesel. Du har nu en diesel-gasblandning som lämpar sig för en bil.
3

Besluta om den totala mängden bränsle som du behöver, till exempel 10 liter. Multiplicera den siffran med .85. Detta kommer att ge dig den mängd gas som du behöver för att hälla i din mätning hink. Multiplicera sedan samma antal (10 liter) med 0,15 för att bestämma mängden diesel kommer du att lägga till gasen. Häll diesel i kan du hällde bara gas in. Du har nu en diesel-gasblandning som lämpar sig för en lastbil eller andra tunga fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134972.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.