Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur får man märkt dieselbränsle

märkt dieselbränsle är diesel som har färgats med färgämnen för att ange specifika användningsområden. I allmänhet är märkt diesel avsedd för användning på båtar, jordbruksutrustning och anläggningsmaskiner. Bilar och lastbilar som använder vägarna är inte tillåtet att använda märkt diesel. I själva verket behöver du en regering tillstånd att även köpa märkt diesel, och det finns stora rättsliga påföljder för obehörig användning. Om du behöver märkt diesel, måste du lära dig att gå igenom lämpliga rättsliga kanaler för att få det. Saker du behöver
Permit
konto med bulk bränsle återförsäljare
Förvaring fat eller tank
Visa fler instruktioner
1

köpa rätt tillstånd från din lokala skattemyndighet. Detta innebär ett besök till tullindrivare kontor i din stad. Du måste ha ett legitimt behov av märkt bränsle innan du kan få en licens. Ring i förväg för att ta reda på vilken typ av dokumentation som du behöver ta med dig.
2

Hitta en bulk återförsäljare dieselbränsle som har licens att sälja märkt bränsle. Du kan ta reda på detta med ett enkelt telefonsamtal till återförsäljaren eller genom att titta på återförsäljarens hemsida.
3

Shoppa runt för bulk bränsle återförsäljare. Du vill få det bästa priset per gallon för diesel, så gör några jämförelser shopping innan de accepterar att köpa från någon särskild återförsäljare.
4

Skapa ett konto för att köpa märkt dieselbränsle från din valda återförsäljare. Var beredd att ge dealern ett kreditkortsnummer för att sätta på filen. Vissa återförsäljare kan också kräva att du ställa in ett regelbundet leveransplan för din märkt bränsle.
5

Ha en plats redo att förvara märkt bränsle du ska ha levererat. Detta kan vara en stor tank eller fat som företrädesvis lagras i en sval, torr plats. Beroende på hur mycket bränsle du har levererat, kan du behöva ha mer än en lagringstank till hands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134795.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.