Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man använder diesel tillsatser

Det finns massor av tillsatser på marknaden idag som är utformade för att förbättra prestanda och effektivitet av dieselbränsle. Dieselbränsle är populär bland dem som bryr sig om miljön, eftersom den producerar mindre utsläpp än traditionella fossila bränslen. Den kan också framställas från en bred variation av förnyelsebara resurser, såsom vegetabilisk olja och sojabönor. Eftersom diesel kan göras från så många olika saker, varierar dess kvalitet i enlighet med detta. Men om du använder de rätta tillsatserna, kan du uppnå maximal prestanda från din bränsle varje gång. Saker du behöver
Tvättmedel-baserade tillsatsmedel
smörjmedelstillsats
Visa fler instruktioner
1

Använd en tillsats för att hålla alger från att växa på motorn på din båt . Båtmotorer är mottagliga för alger, vatten samlas och flera olika typer av marina bakterier. Blandning rätt tillsatsen din båt diesel kommer att förhindra att dessa saker att ta tag i motorn.
2

Använd en tillsats som hjälper till att förhindra uppkomsten av slam och korrosion på din motor. Denna typ av tillsatsmedel är lämplig för alla typer av dieselmotor. När motorn är fri från slam och korrosion, kommer det att fungera bättre.
3

Håll en tillsats runt som kommer att förhindra uppkomsten av vaxkristaller i kallt väder. All diesel är mottagliga för vaxning, och de där irriterande kristaller kan täppa upp din motor. När temperaturen börjar sjunka till 40 eller 30 grader, måste du börja blanda denna tillsats i ditt bränsle.
4

Få en tillsats med ett rengöringsmedel för rengöring av bränslespridare. Det är lätt för bränsleinjektorer att bli igensatt av slam och kristaller. Men när du lägger en detergent-baserade tillsatsmedel i ditt bränsle, kommer spridarna hålla ren och du får bättre bränsleeffektivitet.
5

Välj en smörjmedelstillsats. Smörjmedel i ditt bränsle kommer ständigt bada din motor, hålla alla sina arbetsmetoder delar rör sig smidigt. Detta kommer att förhindra sprickbildning, bryta och erosion av delar och kommer därmed att hjälpa din motor att hålla längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134788.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.