Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Fördelar med Diesel Fuel

I en tid där konsumenterna är ute efter att spara pengar på bränslepriserna, är ett alternativ att överväga diesel. Det brinner mer effektivt än bensin, vilket kan resultera i kostnadsbesparingar på lång sikt. Det kan också resultera i ökad effekt, vilket är en fördel jämfört med både bensin och hybridfordon. Dieselbränsle har gjort framsteg när det gäller några av tidigare nackdelar, såsom buller och obehaglig lukt som avges från dieseldrivna fordon från 1980-talet. Kostnadsbesparingar

dieselbränsle brinner oftast mycket effektivare än bensin, vilket kan göra det till ett attraktivt alternativ för förare. Enligt Bankrate.com kan diesel ge bränslebesparingar på 20 procent till 30 procent. Vissa dieselfordon, som Volkswagen Beetle, kan nå nära 50 miles per gallon på motorvägen.
Motorns livslängd

Motorer som drivs med diesel bränsle är också kända för deras livslängd. Medan ett dieselfordon kan vara något dyrare att köpa, kan den längre livslängd gör att du skulle behöva byta fordon mindre ofta. Bankrate.com visar att med rätt underhåll, kan en dieselmotor pågå upp till 250.000 miles.
Performance

dieselmotorer kan ge bättre prestanda jämfört med bensinmotorer. Detta framgår av deras förmåga att accelerera snabbt vid start från en stoppskylt eller rött ljus. Diesel är också bättre för dragande och bogsering, vilket gör det till ett bättre val om du ofta dra en släpvagn på camping resor eller semestrar.
Supply

I USA är mycket av utbudet av dieselbränsle hittades landet, så det är lite att behöva importera det. Detta skiljer sig från olja, där det finns en stor efterfrågan på att importera från utlandet, särskilt från Mellanöstern. Detta kan bidra till att hålla kostnaderna nere i USA eftersom det inte är i händerna på utländska regeringar.
Miljö

Dieselbränsle tekniken har utvecklats till den punkt där det är mycket mindre skadligt för miljön. Eftersom det leder till mindre bränsle som förbrukas per mil, kan dieselmotorer släpper faktiskt mindre koldioxid, som är den gas som främst tros vara ansvarig för att orsaka global uppvärmning. Dessutom har utsläppsnormer för dieselfordon har uppgraderats för att uppfylla de av bensindrivna fordon från och med 2009.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134819.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.