Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Anledningar Diesel Fuel är dyrt på Marinas

Dieselbränsle är ett effektivt bränsle som används för att generera energi och kraft för tåg, bussar, lastbilar, båtar och de flesta andra former av last system. Medan dieselbränsle är en effektiv form av bränsle och mer miljövänlig än bensin för vanliga bilar, är en av baksidorna med att använda diesel som det är betydligt dyrare än vanlig bensin. Av många skäl är diesel som används för att fylla upp båtar på marinor speciellt dyrt. Den ekonomiska marknaden

En av anledningarna till att diesel är så dyrt är att marknadsvärdet är direkt relaterad till ekonomin på flera sätt. Till exempel är diesel används som bränsle i lastbilar, båtar och system last som transporterar gods, och så när ekonomin blomstrar och varorna skeppas ofta och i överflöd, är dieselbränsle i hög efterfrågan och därmed priset blir högt. Likaså, i början av den senaste lågkonjunkturen, tappade dieselpriset kraftigt. Dock är en primär orsak diesel dyrare än bensin är att det är mycket mer begränsad i utbudet. Under 2008 steg priset på diesel i USA betydligt eftersom Europa - vilket ger USA med de flesta av dess diesel - började ge mindre diesel till USA på grund av den ekonomiska recessionen. Som ett resultat, det fanns ett mindre utbud av diesel i USA och så distributörerna tvungna att höja priserna. Därför, ekonomiska skäl att priset på diesel är hög vid marinor inkluderar ett begränsat utbud och en stor efterfrågan på diesel.
Skatter

Eftersom dieselbränsle används för att drivlinor, lastbilar och andra system last som skadar vägarna mer än vanliga bilar, diesel beskattas sex cent högre per gallon än bensin av den amerikanska regeringen (i mars 2009). Som en följd av de högre skatter som betalas för dieselbränsle, måste diesel distributörer vänder ansvarig högre priser än bensin distributörer, och därmed höga skatter är en annan anledning till varför diesel är dyrt vid småbåtshamnar.

Marinas

Eftersom dieselbränslet marknaden vid marinor är i allmänhet begränsad till kunder fylla upp båtar, har småbåtshamnar inte en särskilt stor eller mångskiftande kundbas. För en småbåtshamn för att ha råd med diesel och upprätthålla sin verksamhet genom att även en liten vinst, måste småbåtshamnar ut högre priser för sin dieselbrännolja än hög trafik vägbanan bensinstationer kan ta betalt för sin diesel. Också, eftersom båtmotorer är dyrare, bära en tyngre last och måste arbeta hårdare än bil eller lastbil motorer, många småbåtshamnar levererar överlägsna former av dieselbränsle, vilket är mer kraftfull, ren och effektiv än vanliga bränslen, och måste i sin tur högre pris priser till sina kunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134973.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.