Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Konvertera oljeavfall Motor till Diesel Fuel

Med det osäkra priset på råolja och höga kostnader för bränsle, är många nya tekniker växer fram som ger konsumenterna alternativ till att helt enkelt dra upp till närmaste bensinpump och fylla upp. Som en extra fördel, dessa nya bränslealternativ är renare förbränning och mindre skadliga för miljön än vanlig bensin och diesel. Konvertera använt vanlig motorolja till diesel, som kan användas i alla diesel brinnande fordon eller generator, blir allt mer populärt, inte bara för sin relativa enkelhet men också på grund av överflödet och minimal kostnad för att få använda oljor. De flesta små garage förvarar kasseras olja i stora behållare som de betalar för att ha tagit bort. Detta hjälper till att hålla den totala kostnaden för den färdiga använda bränslet till väl under $ 1.50 per gallon. Saker du behöver
godkänd behållare
Industri storlek moms
Bränslefilter
Safety klädsel, inklusive skyddsglasögon
Lye
Metanol
termometer
Visa mer Instruktioner
1

Samla används fordonsindustrin olja och placera den i en godkänd behållare. Många auto mekanik är villiga att ge bort gammal kund olja lagras i butiken som är på väg till återvinningsanläggning.
2

över oljan till en industriell moms och värm upp till 140 grader. Detta kommer att minska oljans viskositet samt för god filtrering.
3

Sila oljan med ett bränslefilter för att avlägsna eventuella partiklar eller föroreningar och överföra den rena oljan till en ny behållare.
4

Lägg en liter metanol och lut för varje 40 liter filtrerad olja. Detta gör att glycerinet som finns i oljan att separera, bilda ett distinkt skikt.
5

Avlägsna överflödigt glycerin och låta dieselbränsle svalna tills den når rumstemperatur före hantering.

6

Testa din nya bränslet. Häll en liter av den färdiga produkten i en klar behållare och tillsätt en liknande mängd vatten. Kontrollera att ett distinkt gränsskikt visas, separera bränsle och vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135013.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.