Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Elektrisk bränslepump Vs . Mekanisk Dieselpump

En bränslepump används för att överföra bränsle från bensintanken till en förgasare eller insprutningssystem. Bränsle pumpar kan monteras i eller utanför en bränsletank . Pumpar

Elektriska bränslepumpar används ofta med nyare bilar använder elektriska insprutningssystem . Mekaniska bränslepumpar används med en mängd olika dieselmotorer , inklusive infogade och roterande motorer.
Använd

Elektriska bränslepumpar överföra rätt mängd bränsle till ett bränsleinsprutningssystem system för intern förbränning för att driva bilen. Mekaniska dieselpumpar måste trycksätta och värma dieselbränsle innan den överförs direkt till cylinder av en dieselmotor där förbränningen sker .
Elektroniska

användning av elektriska bränslepumpar är nära kopplad till elektronisk bränsleinsprutning som använder datorsystem för att elektroniskt övervaka avgasemissioner och bränsle -luft förhållandet . Mekaniska bränslepumpar är ansvariga för kontrollen av bränsle -luft -förhållande som de injicerar dieselbränsle direkt in i motorns cylindrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135028.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.