Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra Diesel Fuel Quality

Många människor vänder sig till dieselbränsle av intresse för att hjälpa miljön. Dieselbränsle, medan inte helt fri från förorenande egenskaper, är mycket renare än traditionella fossila bränslen och är lätt tillgänglig. I själva verket kan även vegetabilisk olja omvandlas till diesel. Dock varierar kvaliteten på tillgängliga dieselbränslen avsevärt, beroende på basen ingrediensen i diesel. Dålig kvalitet diesel kan minska bränsleeffektivitet, ökar föroreningar och skador motorer. Saker du behöver
Tillsatser
Ombyggnadssats
Visa fler instruktioner
1 tillsatser

använda för att förbättra kvaliteten på din diesel. Det finns många olika typer av tillsatser på marknaden som kan göra allt från att effektivisera bränslet att förhindra bildandet av vaxkristaller i kallt väder. Din lokala Biltema eller mekaniker kommer att bära ett brett sortiment av tillsatser att välja mellan.
2

Köp professionellt tillverkad diesel snarare än att försöka göra din egen. Medan du kan tekniskt göra ditt eget bränsle, är kvaliteten på hemlagad diesel saknas ofta. Såvida du inte har en hel del erfarenhet av att producera din egen diesel, är det bäst att lämna det till proffs.
3

Lägg lite fotogen till diesel. Tillsatsen av fotogen kan förbättra körsträcka du får från din bränsle och ger mindre utsläpp än rak diesel av dålig kvalitet.
4

Köp en konverteringssats för användning av biodiesel. Biodiesel är dieselbränslen tillverkade av helt naturliga ingredienser, såsom vegetabilisk olja. I teorin kan du köra din bil på biodiesel utan en konverteringssats, men kvalitet och prestanda av bränslet kommer att förbättras avsevärt om du använder en.
5

Köp din diesel från en seriös bulk återförsäljare . Detta är det bästa sättet att säkerställa att du får kvalitet dieselbränsle för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134792.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.