Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur får man bättre Milege Diesel Fuel

Dieselfordon brukar få bättre gas körsträcka än bensindrivna fordon. Diesel är en långsammare förbränning av bränsle, och en gallon diesel har ungefär 10 procent mer energi än samma mängd bensin. Även om diesel är mer effektiv, priset på dieselbränsle i de flesta fall, är högre än gas, så ägarna av dieselfordon alltid leta efter sätt att förbättra bränsleeffektiviteten. Ökningar i bränsle körsträcka börja med regelbundet underhåll och prestandaförbättringar. Saker du behöver
prestanda avgassystem
Performance spridare diesel och pumpar
Diesel uppgradera chip
Visa fler instruktioner
1

Komplett motor underhåll med jämna mellanrum . En diesel bil eller lastbil som kör i premie skick blir bättre bränsle körsträcka än samma fordon som inte är underhållna. Kontrollera däcktrycket under underhållsrutiner och hålla dem ordentligt pumpade.
2

Installera prestanda diesel spridare och pumpar. En dieselmotor bygger på precision och timing av bränslet för att maximera miles per gallon uppnåtts. Om tidpunkten för bränsletillförsel är inte perfekt, kommer bränsleekonomi minskar.
3 diesel

Köp under den kallaste delen av dagen. Bränsle är tätare under svalare temperaturer, så att du får mer bränsle per dollar spenderas. Diesel är en långsammare förbränning av bränsle, så att du ökar bränsleekonomin med helt värmer motorn i kallare väder.
4

Byt till en högpresterande eftermarknaden avgassystem. En större avgassystem tillåter avgaserna att flöda fritt i stället för att tvingas av motorkompressionsbroms. Performance avgassystem ökar luftflödet, vilket i sin tur ökar bränsle körsträcka.
5

Investera i en diesel prestanda chip. Diesel prestandahöjande chip öka effektiviteten i dieselmotorn, vilket resulterar i ökad bränsle körsträcka. Diesel prestandahöjande chip är anpassade till behoven hos enskilda dieselfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134912.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.