Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Lägga till vätgas till en bil

Kör en bil på vätgas istället för bensin. Genom att bygga en vatten driven vätgas generator och ansluta den till förgasaren systemet, kan du köra den befintliga motorn på vätgas. Denna vätgas generator systemet kommer att passa in i motorrummet och arbeta utan att ta bort någon av de existerande kraftsystemet. Om det behövs kan du koppla vätgassystemet och återuppta köra din bil på vanlig bensin. Saker du behöver
Hydrogen ombyggnadsprojekt manuell
Vätegeneratorer bostäder
Vattentank
Förgasare adapter
Dashboard indikatorpanelen
olika verktyg
Visa fler instruktioner

1

Anslut en professionellt byggd bostäder vätgas generator till förgasaren enligt manualen specifikationerna, eller bygga din egen generator bostäder ur en fyra-tums diameter CPVC eller rostfria stålrör. Vätgasen generatorkammare längden blir 10 till 18 inches, beroende på det tillgängliga utrymmet i motorrummet.
2

Installera ett prefabricerat system för Kontrollpanelen på ditt fordon streck, eller bygga din egen, enligt ett väte konverteringssats projektet manual. Om du väljer att anpassade bygga, kommer indikatorn layout beror på dina preferenser och den specifika formen av instrumentbrädan. Det enklaste och mest attraktiva metoden är att installera en prefabricerad VDO-II08720 Custom Console. För ett hembyggda systemet "The HydroStar," eller motsvarande projekt manual, detaljer instruktioner om hur man får erforderliga delar.
3

Montera en vattentank med minst 5 till 10 gallon kapacitet på fordonets chassi. Placera tanken i motorrummet om möjligt. US Plastic Part # 8658 är väl konstruerat och rymmer 16 liter.
4

Bygg ett elektriskt styrsystem för vätgas generator, enligt anvisningarna i HydroStar eller liknande projekt manual. De HydroStar listor delarna numrerade specifikt köpas på Radio Shack märkesaffärer. Andra handböcker kommer att lista delar annorlunda, men bygga samma typ av enhet. Montera styrsystemet under instrumentbrädan, så långt fram som möjligt.
5

Installera rätt förgasaren adapter för din bil. Konsultera en professionell enhet om din vätgas generator projektet, eftersom hundratals förgasaren typer förekommer. Förklara ditt projekt till en detaljist som Impco Technologies, och berätta märke och modell av din bil. De kommer att rekommendera och skickas du rätt adapter.
6

Anslut gasspjället montering av ditt fordon till vätgas generator bostäder och kontrollsystem potentiometer. Anslut vatten i behållaren till väte generatorkammaren med en lämplig slang för tankens storlek och form. Kör en lämplig mätare på slangen från generatorn bostäder och förgasaren adaptern. Du har avslutat ursprungliga konstruktionen, och du är redo för finjustering och testning.
7

Kalibrera väte kammaren och elektriska styrsystem på rätt sätt, innan du starta motorn, eller du kommer att skada systemet vätgas generator . Finjustera systemet enligt den speciell i ditt valda projekt manual. När slutliga justeringar är klara, är du redo att starta din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134619.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.