Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man designar en Biodiesel Processor

Biodiesel består av bearbetade vegetabiliska oljor där triestern av oljan omvandlas till en mindre monoester . Den mindre Monoestern antänds automatiskt bättre än triestern liksom stannar flytande på ett bredare spektrum av temperaturer . Konvertera oljan till biodiesel innebär att lägga en stark bas för biodiesel , blanda lösningen och därefter separera biprodukter från biodiesel . Allt detta kan ske med hjälp av en modifierad trumma plast bränsle som biodiesel processor . Saker du behöver
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
1

Starta designprocessen med den största komponenten , reaktionskärlet . Rita ut konturerna av ett plast 55 - gallon bränsle trumma . Klar plast som är att föredra framför färgad , men inte nödvändigt.
2

Rita en avtappningsventil på botten av trumman. Efter reaktionen sker , två skikt separera ut ur lösningen och du kommer att behöva ta bort den nedre avfall lagret . Ventilen måste ha en liten bit av genomskinliga slangen ovanför ventilen för att möjliggöra för användaren att berätta när allt avfall skiktet har tömts .
3

Rita i en mixer på toppen av trumman. En färgblandare med en god impeller fungerar bra som en mixer .
4

Placera en monter under trumman för att slutföra konstruktionen av en bakgård biodiesel processor .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134442.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.