Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Statsbidrag till hybridbilar

Hybrid bilförsäljningen inte har uppfyllt marknadens förväntningar hittills, men experter är optimistisk inför framtiden för denna framväxande industrin. Medan bara två procent av amerikanska bilförsäljningen var hybrider under 2008, räknar fordonsindustrin analytiker RL Polk & Co antalet hybrider på väg att fördubblas fram till 2012, till 5 procent av den totala marknaden. Regeringar världen över ökar sina investeringar i hybrider. Under 2009 meddelade president Obama 2,4 miljarder dollar under federala bidrag till företag som utvecklar hybridteknik. Bakgrund

mest bränsleeffektiva bensindrivna bilar tillgängliga kan köras på nästan 50 mpg, men en hybrid personbil modifieras av National Renewable Energy Laboratory (NREL), en plug-in Toyota Prius uppnådde 100 mpg för varje batteriladdning. En studie av NREL fann att en plug-in hybrid elektriska fordon kunde spara en ägare $ 450 i årliga bränslekostnader och minska koldioxidutsläppen i hälften. Dock har Toyota chefer erkänt att batteridrivna bilar inte kommer att nå en massmarknad lönsamhet fram till 2020 på grund av kostnaderna.
Bidrag för att stimulera USA: Hybrid Market

Obama satt upp ett nationellt mål på 1 miljon hybrider på vägarna 2015. De federala bidragsmedel är avsedda att hjälpa till att främja konkurrensen mellan biltillverkare för mer överkomliga bränslesnåla bilar. General Motors fick $ 106.000.000 för ett batteri back monteringsfabrik och $ 105.000.000 för anläggningar för tillverkning av eldrivna komponenter. Johnson Controls Inc. mottog $ 299.000.000 för att göra litiumjonbatterier för hybrider.
Kollektivtrafik Grants

US Department of Transportation erbjuder bidrag möjligheter till stat och kommunala regeringar att köpa kollektivtrafik bussar som körs på ren-bränslen, inklusive batterier, elhybrid system och bränsleceller.
Consumer Incitament

konsumenter som köper vissa hybridfordon är berättigade till en $ 3400 New Energy Tax Credit (begränsat till 60.000 fordon per tillverkare) från den federala regeringen. Ett köp av en plug-in hybrid elektriska fordon är berättigade till en skattereduktion på mellan $ 2.500 och $ 7.500. Addera utbildningsbidrag

University of Michigan fick en $ 2.500.000 federala bidrag för utbildning och arbetskraftens utbildning på avancerad hybridfordon och batterier. Kettering University i Flint, MI, mottog $ 2,5 miljoner skapa en ny hybridbil kraftelektronik laboratorium.
Global Financing för Hybrider

Europeiska unionen under 2009 godkänt en plan som tillät Frankrike att pumpa € 6.000.000 i forskning och utveckling av en grön bil forskningsprogram. Tyskland planerar att spendera $ 700.000.000 på elbilar med 2011. Kina har som mål att 5 procent av alla personbilar som hybrider och batteridrivna med 2011 och ger anslagsmedel till forskning och bidrag till bussbolag. Japan 2009 började erbjuda skattelättnader för konsumenter som köpt hybrid-och elfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134138.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.