Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man laddar en plug-in elhybrid bil

Med de höga kostnaderna och den negativa miljöpåverkan av olja och gas, är många förare som vänder sig till alternativ som elbilar. Elbilar är tillverkade, i september 2010, som mycket hög profil gas /el-hybridbilar, som Chevrolet Volt. Dessa bilar körs på elektriskt laddade batterier, men de har också bensinmotorer som arbetar för att ge back-up ström. Ansluta din hybridbil för att ladda är enkelt. Det finns planer på att utöka antalet bensinstationer med laddningsstationer dramatiskt. Saker du behöver
Hybrid Gas-Elbil
120 V eluttag
20 Fot 120 volts laddare kabel (medföljer bilen) katalog 5 Foot 120 volts laddare kabel (tillval)

Visa fler instruktioner
1

parkera bilen inom 20 meter från ett eluttag. Många människor väljer att parkera sina hybridbilar i ett garage med el för att säkerställa ett bekvämt räckhåll mellan kabel och bil. Om du inte kan parkera inom 20 meter, kan du välja att använda en längre laddare kabel för din bil, som du måste köpa separat. Se till att stänga av motorn och ta bort dina nycklar när du parkerar.
2

Anslut standard tre stift sidan av kabeln i din standard 120 volts eluttag.

3

Anslut den andra änden av kabeln i sidan av bilen som har ett eluttag. Det bör vara en liten rund uttag sitter på sidan av bilen.
4

Se till att din kabel inte kommer att vara på en plats där den kommer att störas i flera timmar. Lämna bilen ensam, och i åtta till tio timmar din bil bör vara fulladdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134443.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.