Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vilka material behövs för att använda en HHO på en Toyota Camry?

Anpassa din Toyota Camry bränslesystem med en HHO (väte-väte-syre eller Browns gas) bränslecellen med vanliga, vardagliga föremål. Köp rostfria koppar, plast och metall kabel-heter och samla några hushåll verktyg. Även kontroversiell när det gäller säkerhet och effektivitet, hävdar High Performance Fuel Cell prestandaförbättringar på upp till 50 procent på standardsystem fordonsbränsle såsom i Toyota Camry. Noll fossila bränslen pulsbreddmodulatorn

Använd en version 2.1 modulator med konstant ström och uppgraderad komponent ventiler för högre effektivitet. Köp och installera en Velleman G106 förseglad pressgjuten aluminium som mäter 4,5 inches med 2,5 inches med 1,25 inches för bästa resultat, enligt Alternative Energy Research.
Solenoid, relä och brytare

Installera en konstant kraftig solenoid för någon 10-skylt torr cell för att skapa en CDS mellan batteriet och cellen om kabeldragning cellen direkt till batteriet. Men bara göra detta om det är nödvändigt. Ett relä och brytare (inte en säkring) är ett bättre val kombination. Använd en 300 amp brytare på ett 12 V system.
HHO System Bubbler med slangar, behållare och Electrolyte

Slangen och bubblare måste vara öppna om du vill kunna övervaka bränsleförbrukningen och bubbla produktion. En 10-tums slang är perfekt, enligt HHO Kits Direct. För en vanlig konvertering, 2,7 oz. av elektrolyt är tillräcklig. Detta minskar behovet av vatten påfyllnad senare. Använd 2/3 elektrolyt i systemet.
Handhållna övervakningsenhet

Detta måste mäta spänning och ström som passerar genom systemet. Amperemätare som har externa shuntar fungerar bra. De kan också användas för att mäta stora strömmar som flyter genom modulatorn. Digitala multimetrar fungerar också bra. Vänta tills systemet att värma upp innan mätningar för att säkerställa korrekta, arbetsför temperaturmätningar.
Switch, Kablar och brandvägg

komma in i bilen för att övervaka ström och spänning. Dra kablarna från HHO systemet i motorn och i instrumentbrädan för att ge övervakningssystemet med data. Dra kablarna tillbaka genom brandväggen.
Användbara Ytterligare verktyg

Lyft upp mattan i kanterna för att dölja kablarna. Detta kräver en tång och möjligen lite tyg lim. Inkoppling är viktigt att ansluta samman komponenterna. En skruvmejsel är användbar för att skruva åt skruvarna i växlarna och att hålla komponenterna fortfarande inne i bilen. Montera lock till komponenterna för att förhindra spill eller förlust av bränsle, exempelvis från reservoaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134509.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.