Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Alternativa sätt att driva bilar

På grund av en kombination av faktorer, bland annat miljöfrågor och höga gaspriser, är utvecklingen av alternativa sätt att driva en bil blir allt viktigare. Bilar är traditionellt drivs av petroleum. Emellertid har forskare och ingenjörer utvecklat andra energialternativ, vilket banar väg för alternativa bränslen. Alternativa sätt att tanka framtidens bilar inkluderar användning av el, hydrauliska hybrider och biodiesel makt. Elektricitet

Automobile företag och ingenjörer att utveckla renare och hållbara alternativ till petroleum-drivna bilar. Ett av dessa alternativ är el. Elfordon, även kallade elbilar, använda el som lagras från batterier. Enligt Transport Energys hemsida, är 12 eller 24 batterier behövs för att driva en elbil. Bilar som drivs med el är också aerodynamisk. Som ett resultat av lågt luftmotstånd, krävs mindre energi används för att driva bilen vid motorvägshastigheter. Eldrivna bilar är inte de enda fordon att dra nytta av denna gröna alternativ. Stora städer väljer ofta att driva bussar, lätta-skenor och tunnelbanor med hjälp av elektricitet.
Hydrauliska Hybrider

hydrauliska hybrider är ett annat alternativ energialternativ. Dessa bilar är ytterst drivs av tryck och kvävgas. Hydrauliska hybrider använder vätska förvaras i ett lågt tryck reservoaren genom att pumpa det till en högtrycks-ackumulator. Denna ackumulator innehar även kvävgas som den sänder direkt till drivaxeln. Denna rörelse kan bilen accelerera. Ett effektivt alternativ, hydrauliska hybrider fungerar bäst med låg hastighet stadskörning snarare än landsvägskörning.
Biodiesel

Ett innovativt alternativ för att driva bilar, biodiesel är ett förnybart bränsle för dieselmotorer. Biodiesel erhållna ur vegetabiliska oljor, såsom rapsolja eller från animaliska fetter. Ett hållbart alternativ, biodiesel-drivna bilar är giftfritt och biologiskt nedbrytbart. Detta alternativ syftar också till att minska vårt beroende av olja olja och minska koldioxidutsläppen. Enligt Biodiesel.org, använda biodiesel minskar farligt avfall med 96 procent jämfört med petroleum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134510.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.