Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Statsbidrag för elbilar

Populariteten av alternativa energiformer har historiskt varit knuten till priset på ett fat olja. Utrikes-oljeberoende och utsläpp av växthusgaser från förbränning av fossila bränslen är två viktiga drivkrafter som inspirerade "gröna" revolutionen. Främjande av alternativ energiteknik stöds av statliga bidrag som främjar forskning och utveckling på en ny generation av elfordon. Typer av elfordon
Hybrid och helelektriska fordon banar väg för en renare framtid.

En kombination av batteriet och den vanliga bensinmotorer driver elbilar på vägarna i dag. Den plug-in hybrid elektriska fordon har ett batteripaket för sin huvudsakliga strömkälla. När batteriet börjar att laddas ur, sparkar en elektrisk generator som drivs av den konventionella motorn i att ladda den och driver även den elektriska drivmotorn. Däremot förlitar sig helt eldriven bil helt på batteri och inte har en generator för att utöka sin driving range. Men båda modellerna har bestämmelser om deras batterier som laddas genom att ansluta en strömkabel till en behållare på fordonet. Addera amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009
amerikanska Återvinning och återinvestering Act avsatt $ 2,4 miljarder euro för elfordon.

Obama-administrationen meddelade att $ 2400000000 anslogs till projekt i över 20 stater i samband med att utveckla nästa generations elfordon. Institutionen för energi kommer att välja ut de projekt. En lika stor andel i att matcha bidragen kommer från privata bidrag pristagare. Projekten kommer att fokusera på forskning och utveckling av avancerade batterier och el-drivsystem. Addera ditt batteri forskningsanslag
Batteriets prestanda och kostnad är viktiga frågor för elfordon.

Battery kostnad, storlek, vikt och prestanda är viktiga faktorer för elfordon. Enligt den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act, kommer 1,5 miljarder USD i bidrag öronmärkas för batteri forskning och utveckling. Det amerikanska Department of Energy räknar kostnaden för en 100-mil intervall batteriet att sjunka från $ 33.000 till $ 16.000 vid 2013.

Litium-jon-batterier har högre energitäthet och är lättare och mer kompakt än den konventionella bly- syra bilbatterier. Genombrott i exotiska-materialforskning håller löftet att producera ett batteri med 10 gånger energitätheten i litium-jon vid en tredjedel av kostnaden.
Infrastructure Deployment Grants
Ett nätverk av laddningsstationer är viktigt att utöka utbudet av elfordon.

utbrett införande av elbilar är beroende av ett stort nätverk av kommersiella batteri-laddningsstationer att utöka driving range på en nationell skala.

Enligt Recovery Act, är 20.000 bostäder, kommersiella och offentliga laddstationer planeras att vara tillgängliga över hela landet år 2013. I linje med detta initiativ, fick Coulomb Technologies en $ 15 miljoner för att distribuera 5.000 bostäder och kommersiella laddningsstationer och 2.600 elbilar i nio stora amerikanska storstadsområden. Andra infrastruktur spelare inkluderar Better Place och ECOtality.
Europeiska Consumer Grants
Cash bidrag som finns tillgängliga för europeiska el-bilköpare.

Förenade kungariket meddelade att dess regering skulle erbjuda en "Plug-in bil Grant" av 5,000 GBP till köpare av elbilar, eller ultra-koldioxidsnåla bilar, från och med januari 2011. I Irland, kan el-bilköpare får statsbidrag på 5000 euro och befrielse från avgifter bilens registreringsnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134364.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.