Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Miljöeffekter på hybridbilar

Oavsett alla press relaterat till hybridbilar, det finns flera områden där dessa bilar skapar så mycket oro för miljön som fossila bränslen. Utility Laddning Oro

Plugging bilen till en lokal butik kommer att producera ytterligare belastning på det lokala elnätet. Detta innebär att de allmännyttiga behöver mer kraft. Och ju mer makt människor behöver, desto större chans för ytterligare koleldade anläggningen utveckling.
Hybrider Hybrid

Ju fler hybrider det finns på vägen, desto mer katalysatorer Det kommer att bli, och dessa komponenter kommer att fortsätta producera samma skadliga biprodukter.
Batterier

Ju fler hybrider på väg, den fler batterier behövs. Dessa komponenter är baserade på nickel-metallhydrider. Som ett resultat, kommer mer gruv behövas för att hålla jämna steg med kraven i leveranskedjan, och gruv-anläggningar skapar betydande förorening.
Fler Mining

Hybrider behöver massor av koppar till möjligt för tillverkare att bygga elektriska lindningar för elmotorer. Koppargruva bearbetning är precis lika farliga som nickel gruva bearbetning i form av miljöhänsyn.
Gas körsträcka och verklighet
p Det finns en tro att köra en hybrid kommer att använda mindre gas , och det är inte så. Federal körsträcka mått är alltid "bästa" åtgärder, inte den typ av konkreta resultat som kan förväntas vid körning på en vanlig väg, i en typisk stad, arbetar på en typisk personlig underhållsprogram.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134121.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.