Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Gör det själv Vätgas bilgeneratorer

Du kan ändra en vanlig bilmotor köras på vätgas förbränning genom att lägga till en vätgas generator till den befintliga motorn. Använda detaljerade handböcker från ebook återförsäljare kan du samla material och sätta ihop dem för att bygga en vatten driven, vätgas förbränningssystem. Allmänt tillgängliga verktyg är allt du behöver för att montera och installera systemet vätgas konvertering på nästan alla fordon. Saker du behöver
Hydrogen manuell generator konstruktion som "The HydroStar" eller "Simple Water Fuel"
Material listade i manualen
4-tums-breda stål eller CPVC rör
Vattentank
Förgasar adapter
JB Weld epoxy
Handverktyg
Lödkolv
geringslåda eller bord såg
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en konstruktion manuell såsom "The HydroStar" eller "Simple Water Fuel" från en online-källa. Den Homemade Energi webbplats och återförsäljare ebook har guider med detaljerade instruktioner och scheman för att konstruera en vatten drivs vätgas generator. Dessa vätegenerator kit handböcker ger källor och alternativ för att samla material. De listar specifika leverantörer med kontaktinformation.
2

Följ manuella specifikationer för att montera generatorn huset med hjälp av en CPVC eller rör av rostfritt stål med en 4-tums diameter. Använd ett bord såg eller geringslåda att kapa röret för huset för att säkerställa en jämn klippning. Generatorn bostäder kommer att bli 10 till 18 inches lång, beroende på hur mycket utrymme i motorrummet. Cap och försegla ändarna av huset. Slutför kammare genom sömmarna med JB Weld epoxi. Addera 3

Bygga eller installera en panel indikatorsystem. Den specifika utformningen av indikatorn komponenterna beror på dina preferenser och formen på bilens instrumentbräda. Det enklaste och mest effektiva metoden för att installera LEDs och signallampor är att använda en prefabricerad VDO-II08720 Custom Console.
4

Installera en vattentank med en kapacitet på minst 5-10 liter på fordonets chassi. US Plastic Part # 8658 rymmer 16 liter och är en rekommenderad del som borde passa i motorrummet.
5

Montera elektroniska HyTronics modulen enligt "The HydroStar" eller en liknande handbok. "The HydroStar" listar de delar för HyTronics systemet med artikelnummer specifika till Radio Shack återförsäljare. Men du kan samla in och montera systemet och delar med någon jämförbar manual och elektronik återförsäljare. Montera HyTronics systemet under instrumentbrädan i bilen så långt fram som möjligt.
6

Kontakt Impco Technologies och förklara ditt projekt vätgas generator och märke och modell av din bil. Bolaget kommer att leverera dig den rätta förgasaren adapter för din bil. Hundratals förgasaren typer förekommer, inte installera en förgasare adapter utan att rådfråga en professionell
7

Link bilens throttle församling till vätgas generator och HyTronics potentiometer.. Fäst vattentanken till vätgas generator montering samt. Kör en lämplig mätare på slangen från vätegenerator till förgasaren adaptern. Preliminär konstruktion är klar. Nu är du redo för testning och finjustering.
8

försiktigt trimma systemet väte omvandling enligt de specifikationer som anges i ditt projekt manual. Starta inte motorn innan du har kalibrerats korrekt väte generator eller du kommer att skada systemet. Trimma systemet är en känslig process som beskrivs i detalj i ditt projekt manual. När finjusteringen är klar, är ditt system för vätgasomvandling drivna fordon redo att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134595.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.