Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Konvertera en lastbil till gasolbränslesystemet

Propan, ibland kallas gasol eller LP, är en biprodukt av naturgas. Propan används allmänt som ett bränsle, eftersom den är icke-toxisk och ren förbränning. Det är bättre för miljön än andra fossila bränslen, eftersom det ger betydligt mindre växthusgaser och mindre smog. Konvertera din bil till propan bränsle inte bara minskar din påverkan på miljön, men kan spara pengar också. Instruktioner
1

Kontakta en ansedd mekaniker och fråga om din lastbilens motor är lämplig att köra på propan bränsle. Inte alla motorer kan konverteras för att köra på propan.
2

Installera en bränsletank. Flytande propan behöver förvaras i en bränsletank. Montera bränsletanken i sängen eller under trucken. Addera 3

Installera en LP-omvandlare. En LP-omvandlare omvandlar vätska till gas, vilket gör att din lastbil för att använda propan som bränsle.
4

Installera en spud-in jet bredvid förgasaren halsen. Halsen är den sida där luften kommer in i förgasaren, vilket möjliggör omvandling av propan i bränsle.
5

Bifoga en tung slang från bränsletanken till omvandlaren. Detta kommer att möjliggöra omvandling av flytande propan till bränsle.
6

Bifoga en gummislang från LP-omvandlaren till förgasaren. Den gummislang bär förångade bränslet från omvandlaren till förgasaren för att driva motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134479.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.