Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Fördelar och nackdelar med en vätgas generator

Väte och syre bildar vatten. Väte oftast skapas med hjälp av en väte-generator, som separerar väte och syreatomer. När bränslen förbränns för att driva en bil, de bränslen behöver syre eller väte. Traditionellt dessa bränslen förbränns med syre, men många bränsle forskare försöker utveckla mer bränslesnåla bilar har sett till väte som nyckeln till ökad bränsleeffektivitet. Miljövänlig

Väte är bra för miljön, eftersom väte minskar mängden bensin som måste användas av bilen. Väte brinner renare än bensin och gör en hel del av det arbete som bensinen gör i att driva bilen. Bensin frigör giftiga föroreningar och koldioxidutsläpp. Vätgas utsläppen är inte skadligt för miljön och helt enkelt blanda med syre i luften för att producera vatten.
Dyra bränsleceller

vätgasdrivna bränsleceller kan kosta tusentals dollar , från och med 2010. Dessa bränsleceller kan ofta byggas för hundratals dollar i stället för tusentals, men endast av mekaniskt benägna.
Ökad körsträcka

Vätgas ger en bil dubbelt så mycket gas körsträcka så enkelt att använda fossila bränslen ensam. Med tanke på de stigande kostnaderna för fossila bränslen, blir dubbelt gas körsträcka kan vara fördelaktigt ur ekonomisk synvinkel. Om väte makt är införlivad med transport av varor och tjänster, kommer dessa kostnader går också ner.
Mindre ström

Vissa bilar har utvecklats som körs på vätgas bränsleceller. Dessa bränsleceller ger inte bilar så mycket makt som de traditionella fossila bränslen gör. Den brist på makt kan vara problematiskt när föraren behöver resa sträckor snabbt.
Lägre volatilitet

Fossila bränslen som sitter i gastankar är lättflyktiga och kan vara farliga Om en flamma är i närheten. Däremot väte bränslen är inte farliga utom när de är i färd med att förbrännas. När de förbränns, de är precis lika farligt som traditionella bränslen.
Fler skattelättnader

Regeringarna ger skattelättnader för privatpersoner som kör mer bränslesnåla bilar för att uppmuntra till mer miljömedvetna verksamheter. Dessa skattelättnader ytterligare spara pengar bilägaren. Har inte varit perfekt i den utsträckning där vätgasen kan vara Addera Mindre Fulländad teknik

vätgas skapas från väte generatorer används i alla bilar. Kit finns som tillåter bilägare att konvertera sina bilar till vätgasdrivna bilar, men dessa kit ibland fel. Dessutom måste de individer som konverterar sina bilar till vätgasdrivna bilar vara mekaniskt benägna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134384.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.